Megjelent a MechWarrior Online

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 18.
  • Megjelenés
Link másolása
A free-to-play óriásrobotos cím nyílt bétatesztje befejeződött, így a MechWarrior Online immáron hivatalosan is elindult. Az első event már éles: az Operation 24-re még október előtt érdemes jelentkezni.

Egy éve indult a MechWarrior Online nyílt bétatesztje, e hosszú idő alatt a hibák jelentős részét kigyomlálták, illetve számos új tartalommal bővült a játék, így már a végleges arcát mutatja.

Az első esemény Operation 24 névre hallgat, melynek az a lényege, hogy legalább 24 meccsen vegyünk részt október elseje előtt. Akár nyerünk, akár vesztünk, mindenképp exkluzív cockpit elemet kapunk majd.

A hivatalos launch eseményt San Franciscóban rendezik szeptember 26-án, s élőben követhetjük a játék Twitch-csatornáján.

A MechWarrior Online eddig 1,3 millió játékost vonzott, számos játékmóddal, kiegészítésekkel, privát meccsekkel várja a mechás címek szerelmeseit. Ha kedvet kaptál, vesd bele magad!

12.
12.
Stack
#2: Klánok még egy darabig nem kerülnek bele :-(
11.
11.
Stack
#3: Már a régi játékoknak is hasonló zenéje volt (már ami a zúzásra vonatkozik)
http://www.youtube.com/watch?v=N-a23Iwzlk8
6.
6.
NDee
#5: Azért köszönöm :)
5.
5.
Huntsman
#3: Most olvastam utána csak Neked! :) Az MWO fórumon is csak annyi van, hogy valószínűleg game theme. Nem ad ki róla a játékfejlesztő infót.
3.
3.
NDee
Tudja esetleg valaki, hogy milyen együttes zenéje megy a trailer alatt? Köszönöm
2.
2.
Huntsman
MadCat, Vulture forever! A trailerje viszont elég kulára sikeredett.
1.
1.
Stack
Hali!
Nekem már volt szerencsém a Beta fázisban is játszani a játékkal és elég jó hangulata van, habár én egy single player résznek nagyon tudnék örülni, mert számomra ez a csapatos hentelés egy idő után kicsit unalmas lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...