MechWarrior Online PC

Ingyenes online játékként éled újra a MechWarrior sorozat.
1673514000

Új MechWarrior cím van készülőben

A Piranha Games elnöke egy interjúban árulta el, hogy új egyjátékos cím készül a sorozathoz.
1447596030

Steamre költözik a MechWarrior Online

Hosszú idő és ígérgetés után úgy tűnik, hogy végre átköltözik a Steamre a MechWarrrior Online. Azt még nem tudni pontosan, hogy kötelező lesz-e átváltani a steames kiadásra.
1379502057

Megjelent a MechWarrior Online

A free-to-play óriásrobotos cím nyílt bétatesztje befejeződött, így a MechWarrior Online immáron hivatalosan is elindult. Az első event már éles: az Operation 24-re még október előtt érdemes jelentkezni.
1379314800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gyakorlatilag bármit írhatnék ide, mert úgyis mindenki tudja, hogy holnap megjelenik a Grand Theft Auto V. De azért mégis megemlítem, hogy holnap érkezik a Grand Theft Auto V. Sőt ha minden igaz, a Grand Theft Auto V is.
1351418434

Holnap indul a MechWarrior Online nyílt bétája

Hétfőn végre kipróbálhatjuk a MechWarrior-széria következő darabját, mely elsősorban az online élményekre fókuszál majd. Ugyan a nyílt bétatesztnek már a múlt héten el kellett volna startolnia, a Piranha Games viszont csak most tudott minden hibát elhárítani. Zöld az út a próbajáték előtt.
1345991805

MechWarrior Online - River Cityben voltál már?

Bár még mindig nem tudjuk pontosan, mikor rajtol el a MechWarrior Online, a Piranha Games folyamatosan adagolja a tudni- és látnivalókat a meches MMO-ból. Most éppen River Cityt mutatta be, ennek apropóján pedig egy több mint háromperces videó is ütötte a markunkat.
1343984448

MechWarrior Online - ilyen egy 100 tonnás szörny

A Piranha Games új videót tett közzé a MechWarrior Online-ból, mely az Atlas nevű nehézsúlyú mechát mutatja be. Neked is lehet egy ilyen szörnyeteged, ha már most beleteszel némi pénzt a játékba, sőt még a korai bétatesztben is részt vehetsz. Rajongó vagy, netán nyuszika?
1340960455

Fejlesztői naplón a MechWarrior Online

Lassan, de biztosan révbe ér a MechWarrior várva-várt új része, mely az online élményekre koncentrál majd. A Piranha Games megfeszített tempójú munkájába tekinthetünk most bele, rácsodálkozva a számos játékmeneti felvételre. Augusztusban már kipróbálhatjuk a produktumot.
1340007544

Befutott a MechWarrior Online gépigénye

A Piranha Games közzétette az idén rajtoló MechWarrior Online rendszerkövetelményeit. A játék a harmadik generációs CryEngine-t használja, ehhez képest meglehetősen korrekt a minimális gépigény - az más kérdés, hogy ezen a szinten a fejlesztők szerint sem lesz igazi az élmény.
1336989652

Robotok a csatatéren - új Mechwarrior Online trailer

Az ingyenesen játszható MMO elvileg még idén megjelenik PC-n - a régi rajongók legnagyobb örömére. Amit eddig láttunk belőle, az határozottan kellemes és megmozgatja fantáziánkat. Reméljük a fizetős játékosok nem rontják el mások örömét. A friss teaser már megtekinthető.