Új MechWarrior cím van készülőben

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Piranha Games elnöke egy interjúban árulta el, hogy új egyjátékos cím készül a sorozathoz.

Russ Bullock a NoGutsNoGalaxy YouTube csatorna podcastjében adott interjúja során árult el részleteket a készülő játékról. A téma a 32:40-nél kezdődik, azonban a kommentek között teljes időbélyegző listát találni.

Elmondása szerint az új játék nem egy online PvP játék lesz, hanem közelebb fog állni a 2019-es MechWarrior 5-höz, egy egyjátékos, esetleg co-op játék lesz, azonban hivatalos bejelentést és részleteket legkorábban csak ősszel fog tudni elárulni. Annyit azért tudni lehet, hogy PC-re és konzolokra is érkezni fog, bár az ötödik rész Epic-exkluzív mivolta ezen cím kapcsán is felmerülő kérdés.

Az interjú során többször is szóba került a 2013-as MechWarrior Online, azonban Bullock leszögezte, hogy bármennyire is érdekli a stúdiót egy folytatás készítése, pillanatnyilag nem mernek vele foglalkozni a licenc kérdése miatt. A Piranha Games ugyanis 2025-ig birtokolja a MechWarrior-jogokat, és szeretnék meghosszabbítani azokat legalább 2030-ig, hogy valóban elkészülhessen és "kifuthassa" magát a játék.

1.
1.
Ooorky
MW5 egy rakás kaka, MWO is a legundorítóbb cashgrab mmo-k közé tartozik (500$-os arany mech-ek...), minél hamarabb bukják a jogokat annál jobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...