A City of Heroes utódjára gyűjtenek

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A City of Heroesnak és a fejlesztőjének is vége, azonban ha minden jól megy, készül helyette valami hasonló néhány rajongó jóvoltából: most a Kickstarteren gyűjtenek a City of Titansre.

A City of Heroes és a játékot fejlesztő Paragon Studios bezárását zokon vették a rajongók, még petíciót is indítottak, hogy elkerüljék az MMO leállítását. Bár az NCSoft hajthatatlan volt, néhány programozni is tudó játékost megszállt az ihlet, Missing Worlds Media  néven alapítottak csapatot, hogy elkészítsék a cím szellemi örökösét.

A City of Titansre most a Kickstarteren keresztül gyűjtenek, 320 ezer dollárt szeretnének összekalapozni, a cikk megírásának pillanatában 164 ezer dollárnál tartanak. A fejlesztők célja, hogy "egyedi MMO-t tegyenek le az asztalra" úgy, hogy "egy elveszett univerzum közösségéből újat építsenek, új világgal".

Az ígéretek szerint a City of Heroes jellegzetességei a City of Titansben is megtalálhatók lesznek, nagy szerepet kapnak a választási lehetőségek, ezen felül más, egyelőre nem részletezett újdonságok is tervbe vannak véve. Drukkolunk nekik?

3.
3.
Dezseee
Champions online kurva nagy fail,legalabbis szamomra. Én eleg RPs vagyok,és rohadtul zavar hogy ossze lehet valogatni mindegyik agbol a legjobb kepessegeket. Egyszeruen rossz amikor valaki lefagyaszt,aztan radereszti a tuztornadot,és a vegen meg lezert lo a szemebol. Én egy olyan host csinaltam ami ossz vissz ket agbol valasztott,eshat eselyem nem volt. Az osszes bgben azok nyertek akik kivalogattak a legjobb kepessegeket,nem azt mondom hogy csalas,csak egyszeruen hulyen nez ki
2.
2.
Dreadlox
Maradok a Champions Online-nál
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...