Már új projekten dolgoznak a God of War fejlesztői

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 14.
  • Hír
Link másolása
A Sony Santa Monica befejezte a God of War: Ascension támogatását, s már teljes erőbedobással a következő projektjére koncentrál. Egyébként Kratos előzménytörténetét októberben letölthető formában is átélhetjük.

Nem készít több DLC-t a God of War: Ascensionhöz a Sony Santa Monica. A srácok végre fellélegezhetnek, és immáron a teljes csapat rávetheti magát a nagy titokban készülő következő projektjére.

A stúdió egyébként közreműködik a The Order: 1886 (előzetes) munkálataiban is - tudtuk meg Aaron Kaufmantól, a brigád közösségi szakemberétől, s azt is, hogy a God of War: Ascensiont október folyamán letölthető formában is megvásárolhatjuk a PSN-en.

Habár új letölthető tartalom már nem lesz Kratos legutóbbi kalandjához, néhány javítást azért kiad még a Sony Santa Monica: a multiplayerhez érkezik egy balansz-frissítés és dedikált online-támogatás.

A digitális verzió október 15-én érkezik Észak-Amerikába, így az elérhető DLC-k is új díjszabást kapnak. Ráadásként a betétzenéket ingyen letölthetjük a PSN-ről korlátozott ideig, október 18-tól 21-ig pedig dupla XP-s hétvége jár a multizóknak.

S mi vár ránk a jövőben a brigádtól? Mérget vennénk rá, hogy Kratos ámokfutása PS4-en sem áll meg.

18.
18.
feher576
Hali
A legjobb játék , amit valaha csináltak a God of war :), minden része tökéletes, elképesztő jó játék, a legjobb ami van vagdalódzós között. Csúcs szuper játék. köszike
17.
17.
poseidon17
#12: Én is ezen a véleményen vagyok sztem az ascension simán veri a gow összes részét kivéve a 3-mat.. ezek szerint sokan nem értenek a játékokhoz nem tudják mi a jó a játék nagyon brutál lett!!
16.
16.
felegyi
Jó volt az Ascension, sajnos a 2. és 3. részt még nem szereztem be... így nem tudok véleménnyel lenni róla a többihez képest!
15.
15.
RangerFox
Ps vita GOW mellékszálnak szerintem mindenki örülne.
14.
14.
Crow1983
Osztom a véleményt!Sajnos nekem sem jött be a 4. rész!Valahogy vontatotnak éreztem már az elejétől kezdve....azt hittem hogy egyszerűen elment a kedvem a játékoktól ,de beláttam ,hogy egyszerűen nem sikerült hozni a kellő szinvonalat ezzel a résszel ,és igazából maga a történet sem nyűgözött le!
13.
13.
guitarlord
#12: Képzeld Én is dolgozom :). Nem a 14 éves kis Vérpistike vagyok, több tiszteletet ok? Nem értünk egyet, de ettől még nem kell Egymás torkának esni, annyit kértem, hogy légy toleránsabb, nem tudom miért nem sikerült ezt megérteni....

Amúgy a SuperMario már rég rókabőr a saját nézeteim szerint, de nem is foglalkozom vele! Nekem az Ascension nem ütötte meg a szintet, mindjárt le is vetem Magam a Kékesről! Jogomban áll a véleményem megfogalmazni, nem letöltöm a játékokat, mint a 90% itt, megvettem, nem voltam 100%-ig elégedett, a Sony Santa Moncia már csinált jobbat is, elmondtam Nekem mi hiányzott és igen, egy ilyen csapattól többet várnék! Hangsúlyozom így sem vállalhatatlan!

Ebből a vitából pedig a szellemiség teljes hiánya miatt kiszálltam!
12.
12.
D5000
Koszonom a remek tanacsokat, hasznosak. Munka kozben nehez setalni de majd fogok. A problmam az okoskodassal van. egyszeruen egy jatek negyedik tagja ami eszmeletlen jo. Ha a tobbi csak fele ennyire jo lenne ebben a kategoriaban akkor nem lenne bajom, de nem az. Ha a supermariobol kijohet a hatvan akarhany amiben hercegnot mentunk rokabor titulus nelkul, akkor az ascension siman. En speciel evente vennek egyet. talan kettot is. A zene es a multi sem zavart, nem azert mert igenytelen vagyok hanem mert olyan jatekelmenye van kratos hentelesenek amibol nehez kizokkenni. Ennyi. A kiadot aminek a nevehez egy ekkora ikon kotodik nem szolnam le x evesen magyarorszagrol egy pc mogul. De ez is az en sajat velemenyem.
9.
9.
guitarlord
#7: Ha már így "megszólítottál", akkor engedd meg, hogy megvédjem a véleményem!

A God of War Ascension minden idők leggyengébb God of War játéka és ezzel nem csupán Én vagyok így, hanem általánosságban is ez a vélekedés, ami nem azt jelenti, hogy rossz lett!

Egyszerűen érezni rajta, hogy nem volt tiszta munka....Bugok, zene hiánya, multiplayer nyomatása....Nahh a multi helyett pl. írhattak volna több zenét a játékhoz (Nekem kevés volt) és kijavíthatták volna a bugokat is, lehetett volna több új kombó, sőt akár a görög mitológiát is elfelejthették volna, ha nem eredettörténet lett volna, mert már unalmas, kihozták belőle, amit lehetett....

Nem tudom honnan vetted, hogy nem szeretek jó játékokkal játszani.....Mindenki szeret, de egy több folytatást megélt sorozatnál előbb-utóbb esik a színvonal, ez kb. elkerülhetetlen és megtörtént most is! Nem katasztrófa, de az első 3 részhez képest érezhető....

Plusz javasolnám, hogy ahelyett, hogy letámadsz Bárkit is, inkább kicsit nézz Magadba és légy toleránsabb, vagy inkább menj ki a levegőre észosztás előtt! Ha ezt nem tudod megtenni, akkor tégy egy szivességet és légyszi ne rontsd tovább a "fórumok" amúgyis alacsony színvonalát....
7.
7.
D5000
Imádom azokat a zseniket akik a számítógép mögül el tudják dönteni a fejlesztő csapatok indítékait, és nem szeretnek remek játékokkal játszani, csak mert az egy sorozat 4.tagja. A "rókabőr" kifejezést azoknak a brandeknek tartogatnám akik nem képesek minőségi játékélményhez juttatni a rajongókat, az adott folytatásnál.

Egy God of War vita, remek lenne, a psp-s GoW-részeket már többször kipörgettem.
6.
6.
keiji maeda
#4: lehet hogy rókabőr lehúzás volt az ascension de azért szerintem igenis jól sikerült még mindig alázz rengeteg játékot szerintem nem tette feljebb a lécet de még simán megugrotta a képzeletbeli magasúgró lécet , rengeteg játék meg még csak el sem éri
5.
5.
giga321
100%, hogy új Kratos buli lesz, de azért kacsingathatnának a fejlesztők más irányba is.
1.
1.
keiji maeda
én még a multit most se próbáltam ki benne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...