Halloween napján indul a Nether

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 22.
  • Hír
Link másolása
A Phosphor Games bejelentette, hogy minden előrendelő korai hozzáférést kap a nyitott világú túlélőjátékához október 31-én. Ez lesz az első alkalom arra, hogy a fizetőképes érdeklődők kipróbálhatják a játékot.

A Nether egy nyitott világú MMOFPS lesz, melyben az apokalipszis után járunk - többnyire városi környezetben tehetjük próbára képességeinket. A rivális játékosokkal is szembe kell néznünk, miközben menedéket alakítunk ki és erőforrások után kutakodunk. Persze a mutáns lények is beleköpnek majd a levesünkbe. A játékról nemrég hosszabban is értekeztünk.

Október 31-én indul a móka - elsőként az előrendelők között. Kétféle csomagba ruházhatunk be a zombik nélküli túlélőjátékra, az elsőért 30 dollárt, a másikért 50 dollárt kérnek. Ráadásul 72 órára meghívhatjuk a barátainkat is némi közös móka erejéig.

1.
1.
HerodPK
Nagyon War Z vagy mi ismost a neve szagu, nem irom le gameplayek alapján is nivosabb a pályakivitelezés de az alakoncepcio ugyan az :D gyujtogess hogy aztan valaki elvegye toled. De hozza kell tennem hogy pl. a random questek azok teszettek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...