PS-exkluzív tartalommal jön az új MGS

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Hideo Kojima is hozzátette a maga bejelentését a hajnali PlayStation 4-bemutatókhoz: PlayStation-exkluzív tartalommal érkezik majd a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.

Az exkluzív tartalom (ami PS3-on és PS4-en is elérhető lesz) az úgynevezett Déjà Vu küldetés mely a nosztalgia jegyében csöppet átszabja a játékot: a poligondús grafikát az eredeti Metal Gear Solidot idéző látványvilág váltja fel, Snake modelljét egy az egyben átemelték a készítők, és az ellenfelek, illetve a helyszínek is 1998-ba repítenek majd vissza bennünket.

Hogy mire számíthatunk, azt az alábbi trailer mutatja be - a Ground Zeroes megjelenése tavasszal várható.

16.
16.
guitarlord
Én csak az idén jutottam el odáig, hogy kipörgessem a sorozatot, de nagyon tetszik!

Nem újítanak alapjaiban, de eddig mindegyik (4. részt játszom már) adott annyi újat a játékmenetet tekintve, amennyi elég volt. A hangulata és a története az, ami igazán lebilincselő Számomra!

Sajnálom, hogy nem David Hayter adja majd Snake hangját, de így is hiszem, hogy nem lesz probléma :).
14.
14.
gaber333
Anno az Mgs- szel kezdtem a játékos karieremet, ps1 en. Éppen, hogy a sok videó teszi ezt a játékot felejthetetlené. Már végig toltam, vagy ezerszer a részeit, de még mindig tátva marad a szám. Egyszerűen zseniális. És úgy érzem ez sem lesz gyengéb elődeinél.
13.
13.
Yanez
#11: Maradjunk annyiban, hogy bazzeg. :D
12.
12.
colonialmarine
#11: Fasza game lesz ez,örülök hogy jön ps3 ra is.Sajna a szériából az 1. és a 4. résszel volt alkalmam játszani.Szóval a 4. sztorijából keveset értettem hogy ki kicsoda,de a játékmenet nagyon tetszett.
11.
11.
Gamer 74
#10: Ez a játék széria is leginkább az emlékek miatt olyan "ütős", de kicsit elrugaszkodva a bigott vallástól, semmi érdemlegeset nem vélek felfedezni az eddig látottak alapján. Semmit. Szebb és ennyi. De ne legyen félreértés, természetesen elfogadom, ha valaki rajong érte még most is, csak a saját véleményemet írtam le a játékkal kapcsolatban. Nálam a TW3 és a The Division jelenti a 'next-gen" kategóriát egyelőre. Jó és szép volt a MGS széria, de már elég volt:-)
10.
10.
Yanez
#9: Az MGS 4-el kapcsolatban egyáltalán nem értek egyet. A duma pont annyi volt, mint az elôzô részekben. A játékmenet pedig rengeteg pazar dologgal lett felvértezve! Nem véletlenül lett az egyik legjobb alkotás. Az MGS 5 pedig csak félig nextgen, mert tudjuk, hogy a mostani genre is jön. De ne kétséges, hogy ismét egy mûremek lesz! Az egyetlen kérdés, hogy vajon fognak-e tudni a játékmeneten is újítani annyit, mint a 4-ben a 3-ikhoz képest? Ha igen, akkor le a kalappal, mert nem lesz egyszerû, a korunk rohamos felôdésében haladó gamernek pedig minimum ez az elvárása.

A lényeg, hogy tényleg nem lesz egy kalap kaki! :)
9.
9.
Gamer 74
#8: Nem mondtam, hogy szar. Egyszerűen már nem mozgat. Amennyiben jobban megtekinted a játékmenetet, akkor bizonyára tudni fogod miről beszélek. Hype ide avagy oda. Nyugdíjba kellene küldeni már. A MGS4-ben is több volt a duma, mint a játék. Szigorúan csak elvakult rajongóknak szól a hype. Ennél jóval nagyobb újdonságra várok next-gen téren. Mert ez minden csak nem újdonság.
8.
8.
Yanez
#7: Úgy beszélsz, mintha lett volna sz@r MGS Kojima alkotásával. Ha egy RE-ről lenne szó, akkor megérteném, mivel abban már nem egy rajongó csalódott, de MGS-ben még senki. Kivéve persze a Rising-ot, de mint tudjuk, az nem Kojima műve és teljesen más játékstílust is képvisel. Tehát nem látom az okát annak, hogy miért nem mozgat már meg téged. Talán kezdesz ráunni a videójátékokra? Vagy kinőni belőlük? Én is kinőttem néhányból, de az MGS-t szerettem és szeretni fogom, amíg a fent említett úrimester teremti!
7.
7.
Gamer 74
Nevetséges húzás. Régen nagy MGS rajongó voltam, de már nem igazán mozgat a görnyedt emberke kalandja. A MGS3 volt a legjobb. Ez a játék nálam már bőven a "meglátjuk" kategóriába sorolható.
4.
4.
Lacee.
Pont most néztem meg az új south parkot és azthittem előre megjósolták benne ezt amikor elolvastam a címet :D de azért közel jártak. Amúgy akit érdekel az új epizód a konzolháborúról szól :)
3.
3.
Gamerdavid
Remélem hogy tényleg olyan jó lesz, mint amilyenre számítok. Eddig nagyon tetszik.
2.
2.
crashpipi
Ebben a videóban is esőben és a lentin is napsütésben, engem idegesítenek a szürreális fények többek között a földön. :S

http://www.youtube.com/watch?v=R0fQeiYGxrw
1.
1.
Yanez
Már az MGS 4-ben is volt egy ilyen küldetés, szóval Istenkirály lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...