MGS V: Ground Zeroes - extra az xboxosoknak

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár az Xbox One hivatalos launch partyján nem voltak bejelentések, egy kisebb meglepetés azért így is várta az Xbox-hívőket: kiderült, hogy a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Xboxon is kap exkluzív tartalmat.

A PlayStation 4 amerikai rajtját felvezető launch partyn több más bejelentés mellett Hideo Kojima PlayStation-exkluzív tartalmat mutatott be a Metal Gear Solid V: Ground Zeroeshoz: a Déjà Vu küldetés keretei között a poligondús grafikát az eredeti Metal Gear Solidot idéző látványvilág váltja fel.

Bár az Xbox One bulijáról hiányoztak a hasonszőrű leleplezések, az hamar világossá vált, hogy Kojima az xboxosokat sem hagyja cserben: az Xbox One-ra készülő játékok montázsában tűnt fel a fenti képkocka, amely szerint az Xboxokon is számíthatunk olyan extra kontentre a játékhoz, amit sehol máshol nem kapunk meg.

Hogy miről lehet szó, nem tudjuk, de végül is van még idő a jövő tavaszi megjelenésig, bármikor beeshetnek a konkrét részletek.

7.
7.
Nelt
#6: e* METAL GEAR SOLID. EVER.
6.
6.
Nelt
#5: Az az MGS 4-Shadow moses-Crying wolf harc volt, mikor Snake, közvetlenül a harc után-miután igazi farkasok vitték el Crying wolf testét-bement a nyitott, erdős területről-ahol a boss fight zajlott-egy zárt, belső területre-miután kinyílt az ajtó, és Snak lépett 3-4-et, hívja Otacon a Codecen, és mondja hogy cseréljük ki a cd1-et a cd2-őre (mert a Ps1-es MGS első része 2 cd-s volt, ezért mondja)-aztán észbe kap, és könnyed hangon mondja:
- Ez nem cd, ez dvd/blue-ray (Nagyobb adattároló, nem kell cserélni)

Most emiatt megint játszanom kell az MGS4-el, hogy pontosan hogy volt ^^
5.
5.
Vidofone
Azért Kojimat sem kell félteni ha anyagiakról van szó :-) Most nem a Box ellen szólok, és nem is a ps mellett. Csak fura hogy mindkét gyártó felé ad különböző exkluziv tartalmakat uahoz a játékhoz. Számomra mást jelent a szó tartalma. Főleg miután az mgs4-ben egy átvezető vidiben az egyik szereplő jelzett a játékosnak, hogy, ok, most kell lemezt cserélni, majd oh bocs elfelejtettem, hogy ez nem xbox, hanem ps - (vagy valami ilyesmi volt) :-))
CSAK MÁR JELENNE MEG VÉGRE!!!
4.
4.
danez11
egy új avatar azt kész
3.
3.
Gery8922
jöhetne már ki nem tudom mit váratják az embert
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...