Brit toplista: csak nyolcadik a Gran Turismo 6

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 9.
  • Toplista
Link másolása
Nem volt egyszerű dolga a Gran Turismo hatodik részének, és nem is nagyon tudott villogni: a megjelenésének hetén csak a nyolcadik helyet csípte meg a brit játékeladási toplistán.

Csak a nyolcadik helyen rajtolt a Gran Turismo 6 a brit játékeladási toplistán, ez a Gran Turismo 5-höz képest is gyengébb eredmény - az előző részből ötször ennyi példányt adtak el a megjelenés hetén.

A hatodik epizódnak persze nem volt egyszerű dolga, a generációváltás közepére futott be. A toplistát a Call of Duty: Ghosts vezeti, a dobogó második fokára a FIFA 14 állhatott fel, a harmadik pedig a Battlefield 4 lett.

A WWE 2K14 a hét nagy visszatérője, a tizennegyedik helyen jött vissza a legjobbak közé, miután a GAME áruház leakciózta.

  1. Call of Duty: Ghosts
  2. FIFA 14
  3. Battlefield 4
  4. Assassin's Creed IV: Black Flag
  5. Grand Theft Auto V
  6. LEGO Marvel Super Heroes
  7. Just Dance 2014
  8. Gran Turismo 6
  9. Killzone: Shadow Fall
  10. Batman: Arkham Origins
  11. Need for Speed: Rivals
  12. Skylanders: Swap Force
  13. Minecraft: Xbox 360 Edition
  14. WWE 2K14
  15. Disney Infinity
  16. Tomb Raider
  17. Football Manager 2014
  18. Knack
  19. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  20. Super Mario 3D World
40.
40.
Hulk86
Előre leszögezném nem olvastam a komenteket ez a saját subjektív véleményem!
Meg még azt is , hogy igaz jelenleg X360an van ,DE volt Ps2 is és sokat toltam Ps3 is haveroknál szóval senkinek sincs igazán igaza :)))) !! DE az viszont gáz ahogy a GT6ot az emberek közé "engedték" !!!!! Nagyon szar , sajnos!! A FM5 üti, magasan!!! Többek között az a legcikibb, hogy elkezdték a TV-s reklámokat tolni , meg az is qrva gáz, hogy nyitócímnek next-genre tökmind1 mit tesznek le az asztalra, az előző gen-t leszarták.... Itt lehetne mondani , hogy az MS pedig a Boxosokat szarják le , mert nem tolják 360-on, de legalább nem is "járatják le magukat"!!!! Szóval a PS-nek is hagynia kellett volna hagyni a next-genre!!
Gyerünk szúrjatok le, verjetek agyon!!!! :)))))
39.
39.
Dragonborn
Amit videókban láttam a játékról sztem nagyon jó csak ott lett elcseszve hogy az új generációs hype tetőfokán adták ki. Én birom a GT sorozatot de inkább a PS4-re gyüjtök
38.
38.
cannondale
Megnéztük a kínai szuperszedánt
Ezekkel az autókkal veszi be Kína Európát! Jön a nem gagyi Kínai autó! A Qoros becserkészi Európát!
A kínai Qoros Pozsonyban nyitja meg első, európai showroom-ját.
Céljuk az, hogy európai igényeket kielégítő és itteni minőségi standardoknak megfelelő autókat gyártsanak, és ehhez minden pénzük meg is van. Azonban tanultak a többiek hibáiból, és óvatosak. Eddig sokan és sokszor próbáltak kínai autókat importálni Európába, ezek a kísérletek azonban rendre az EuroNCAP betonfalában értek véget, vagy éppen a típusbizonyítványt sem kapták meg, olyan komoly hibákkal küzdöttek a típusok. Volt olyan importőr, akinek a hajórakománya hónapokig rohadt a kikötői raktárban, mert olyan szinten lopott volt a formaterve, hogy a bíróságok igazat adtak az európai gyártónak, és nem engedték forgalomba helyezni.

Ezért a Qoros óvatos, és biztosra szeretnének menni. Először is beismerték, hogy nem értenek ők ehhez a bizniszhez, ezért gyorsan felszippantották az értékes szakembergárdát. Guo Qian vezérigazgató mellé így került Klaus Schmidt, aki a BMW M-diviziójától jött, és a komplett hajtáslánc-futómű fejlesztő részleg igazgatója lett, Roger Malksusson a néhai Saabtól, aki a biztonsági fejlesztésekért lett felelős, a formatervező részleg nagyágyúja pedig Gert Hildebrandt, aki addig a Mini hasonló divízióját vezette.

Mindezek után gyorsan belevertek 600 millió eurót a fejlesztésbe, körbebástyázták magukat jónevű autóipari beszállítókkal (Magna-Steyr, AVL, Dassault, Bosch, Denso, Visteon, Valeo, Getrag), és az új platformon létrehozták az első autót, a Qoros 3 sedant.
És most, nagy dérrel-dúrral beharangozták, hogy jönnek. A holland Auto Binckben találták meg a partnert, nekik van tapasztalatuk a távol-keleti márkák piaci bevezetésével Európában. A Qoros tapógatózik, ezért olyan piacot keresett, amelyen már felmérhető az európai visszhang, de még nem fájdalmas, ha netán mégis lyukra futna. Ezért lett Pozsony a célpont, ahonnan a Qoros megkezdheti dicsőséges offenzíváját, hogy pár éven belül komornyikok és szobalányok legyenek a Quandt- és a Porsche-családból. Szorgos népük győzni fog?
http://m.totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/12/02/qoros_3_sedan/
37.
37.
cannondale
Eddig tobbnyire Japan,amerikai,europai autokat lathattunk GT-ben. 1000auto.
Angol auto ipar meghalt. Egyetlen egy auto van még a tulajdonukban az Aston martin.A többit megvette azsia,meg a nemetek.(jaguar,rollc royce,Land Rover mind mind eladva de a gyarmataik meg egyenlore ellatjak penzel az angolokat.pl Braziliábol hozzak a csirkehúst áron alul fagyasztva)
Hamarosan egyre tobb indiai,kinai autot lesz az utcakon....
(Lehet a GT-ben is)

Ha a német autóipar is tönkre megy, magával rantja europat is.Nincsenek gyarmataik akiknek a veret tudna szivni (nagyobb munknelkuliseg kevesebb turista eszakrol delrenapozni,furodni pl ibiza geraman techno...stb)

"Tudatos vasarlo"
34.
34.
Dreadlox
BTW amúgy csak engem basz fel agyilag hogy mindenki csak Paul Walkert sajnálja? Tény hogy tragikus volt ez, de tudjátok olyan embert is elveszítettünk múlt héten aki többet tett az emberiségért, mint pár közepes film és egy kis jótékonykodás....Igen Nelson Mandela-ra gondolok, őt persze nem is tudják sokan kicsoda....Sajnálatos elveszíteni remek embereket, de nem kell ódákat zengeni róla, nem muszáj mindenkinek tudni hogy te mennyire "szeretted őt".
33.
33.
Dreadlox
#24: persze azért fikázzák mert lewarezolják, nézd csak meg mennyibe kerül pc-n is? 60 euro steamen? FPS gondok vannak benne meg low quality texturák? és nem mutat semmi újat a multi a single meg bugyuta? legközelebb gondolkozz mielött hülyeségeket írsz....
31.
31.
Juha
Persze, mert itt akárki is ismerhette az elhunytat.

Viszont van egy olyan fogalom, hogy az "Ártatlanság vélelme", a fikázók írják be nyugodtan a keresöbe. A lényege: ha nem tudod bizonyítani, hogy drogos, vagy bünös vmiben, addig ártatlan mindenki.

Különben meg mifaszt érdekel az vkit, hogy kinek ki a példaképe/kedvence? Neked is jut, csak nézz ki a fejedböl, ha végképp nem találsz, akkor legyél te magad, de az bizonyos IQ szint alatt nem ajánlott.

És: az én példaképem nem önmagam vagyok, lehet trollkodni. :-)
28.
28.
daenath
Hat igen, a verpistik csak CoD-ozni/BF-ezni tudnak, egy kihivasokal teli jatek mar tul nagy falat lenne nekik :P
26.
26.
p3ti
Több változást vártam a játéktól - kicsit csalódnom kellett - de abszolút játszható és élvezhető. Sztem minden GT fan megtalálja benne a helyét. Kicsit érthetetlen hogy a JUST dance előtte van... Remélem a PS4es GT7 majd nagyot fog ütni, és a Sony felemeli a játékot a next - gen "szintre".
25.
25.
HipCross
16: Te gerinctelen gyökér! Lehet h te nem ismerted Paul Walkert, mert téged nem vonzanak a kocsik, s ezért a film sem, de rohadt sokan szerették magát a filmet és a színészt is. Mi az, hogy megérdemelte??? SENKI NEM ÉRDEMLI MEG A HALÁLT! Főleg egy ilyen rendes ember nem. Te adomanyoztál valaha is a szegényeknek te barom? Ha? És hozzátenném, hogy nem ő vezetett, nem volt benne semmiféle kábító jellegű cucc. Colin Mcrae-t is siratták volna ennyien csak akkor még hazánkban nem volt elég ismert a facebook. Sokan a halálos iramokon nőttek fel, tudod te hány embernek ez a kedvenc filme? Leszarom ha te nem ismerted, de ismeretlenül ne fikázz.
U.i: Rohadjál meg!
24.
24.
Falcon
#8: nekem nagyon tetszik 1 hét alatt 26órát beletettem a multiba..briliáns lett ez a rész engem a rekordok meg hogy ki mit mond nem érdekel! ps3 nagyon szép a pc-sek meg kit érdekelnek amúgy, lewarezolják és sír a szájuk
23.
23.
SLi
#21: mégis mi? az hogy ha ő megdöglene, senki le se szarná nem hogy sírnának utána,
az önkormányzat elkapartatná közpénzen, aztán ennyit hagyna hátra maga után: egy apró tétel az év végi elszámoláson
21.
21.
JackBauer
#17: Amugy nem értem miért zavar ez egyeseket? Egy hírességről beszélünk, akinek több milliós rajongóbázisa volt, normális, hogy kifejezik a sajnálatukat.
20.
20.
Angelwing
#18: Ott a pont! Halottról jót vagy semmit!
19.
19.
JackBauer
#17: Ezt most azért mondod mert az unokatesódat nem siratta senki?
14.
14.
Dreadlox
azért az h a cod az első az nonszensz....ebből is látszik mennyi birka ember van manapság...
12.
12.
Ghost26Dave
A batman 10. helyének viszont örülök.
10.
10.
Porcupine Tool
Nézhetjük úgy is,hogy a legjobban fogyó platform-exkluzív játék volt, ráadásul csak 3 napja volt rá, nem 7. Kíváncsi leszek a jövőheti listára.
9.
9.
cannondale
Paul Walker kiábrándította őket.
8.
8.
Zombiekiller6
#3: Te biztos, hogy jó játékot vettél? Mert a tesztek és az emberek véleményei alapján + hogy több, mint 1 hónapja megjelent és érdekes mód semmilyen rekordot nem döntött meg a szokott módon ez arra utal, hogy: egy szarul optimalizált ocsmány copy fos lett!!!
7.
7.
kharami
A Gran Turismo 6 egy GT 5 1/2 ezt mindenki tudja sajnos aki persze belátja! Kár volt ezt a részt kiadni, koncentráltak volna ps 4 re és mondjuk jövőre durrantani vele egyet! Ez igy most vegyes!
5.
5.
trion96
#3: Na itt látszik az értelmi szinted.... Hogy lenne már megértelmet helyen a cod???? Az elsô tízbe se kéne lennie.
4.
4.
JackBauer
#3: Szerintem inkább az a csoda, hogy a Cod-ot veszik.
3.
3.
Falcon
viszont a ghosts nagyon nagy lett és a jól megérdemelt 1 helyen van
2.
2.
Falcon
az 5-ődok rész amilyen gagyi volt csoda hogy valaki megveszi egyáltalán
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...