Frissítve: Tavasszal jöhet az új Super Smash Bros.

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 11.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Nintendo még nem jelentett be semmit formálisan, a cég német fejese elkotyogta, hogy a Mario Kart 8 mellett az új Super Smash Bros. is tavasszal kerülhet a boltok polcaira.

Bernd Fakesch, a Nintendo Germany fejese arról beszélt a minap, hogy 2014 tavaszán kerülhet boltokba a Mario Kart 8 és az új Super Smash Bros.

Bár a Mario Kart folytatását korábban is tavaszra ígérték, a Super Smash Bros. kapcsán új az információ: a Nintendo formálisan nem jelentett be eddig semmilyen dátumot a játék kapcsán, és a mostani elszólást sem kívánta kommentálni hivatalosan. Fakesch persze tévedhetett is, ugyanakkor árulkodó, hogy még csavart is egyet a nyilatkozatán, hogy az pontosabb legyen: hozzátette, hogy csak a játék Wii U-s változata jön tavasszal, a 3DS-esre várni kell.

A Nintendo korábban úgy becsülte, március végéig 9 millió Wii U-t adhat el világszerte, és ha ez a szám túlzó is, az új Mario Kart és Super Smash Bros. mindenképpen lendíthet a konzol értékesítésein. A szériák előző részeiből, a Mario Kart Wii-ből 34,26 millió, a Super Smash Bros. Brawlból 11,49 millió példányt vittek haza a játékosok.

Update! A Nintendo szerint a fent linkelt cikk írói tévesztettek, a Super Smash Bros. kapcsán továbbra sincs kitűzött megjelenési dátum.

9.
9.
p3ti
#1: Mivel Nintendo Gameboyt már nem gyártanak, így eléggé kevés a valószínűsége hogy fog jönni arra bármi is.
8.
8.
p3ti
#4: És bekapcsolt a "nem ismerem, de szar" című szindróma. Újra és újra futjuk a köröket miszerint : "A Mario csakis rossz lehet" "amiben látjuk Mario képét az rókabőr" stb. blabla *nyálcsorgatás* bla bla. Kb. már egy tonna játékot játszottam végig, és a Super Smash Bros. Melee volt az a játék aminek az offline multijába simán beletudtam tenni 1000 óra ++++ -ot, úgy hogy 6 féle haveri kőrrel játszottam vele. Mutass nekem léccis olyan offline multiplayert, amin 4en tudtok játszani, és nem fullad unalomba 1000 lejátszott match utána sem - ja és ne legyen benne N karakter, mert az nem trendy.
7.
7.
Gamelord
#4: Inkább hanyadik játék, amiről ezt feltételezik.
Egyébként system seller game.
6.
6.
Norbiii
#4: Ott van Justin Bieber is, pl: vele is lehet bunyózni. xd
5.
5.
Tidus
#4: Ezt nem Mario-val kell játszani,hanem a Nintendo unverzium szinte bármelyik karakterével lehet egy össznépi bunyos anyag,ahogy a Mario Kart-ba se csak Mario-val lehet lenni
4.
4.
mestermagyar
Hanyadik játék ez, amiben marioval kell jászani? Kitalálhatnának már 1-2 új karaktert is, és azokat is valami innovatív játék keretében bevezetni.
3.
3.
DON GONDOCS
Super Smash Bros-ban most vajon benne lesz bayonetta és az apokalipszis lovasai? :D A mario kartban-folytathatnák a sonic all star racing technikáit.
1.
1.
norbio
gameboyra mikor jon valami ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...