Képeken az új Super Smash Bros.

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 11.
  • Képek
Link másolása
Harmincöt ropogós screenshotot szereztünk a Super Smash Bros. soron következő felvonásáról, a képeken Zelda hercegnőtől kezdve, Donkey Kongon át, Mega Manig mindenki feltűnik.

Az új Super Smash Bros. várhatóan még idén megjelenik Wii U-ra és 3DS-re, és talán nem túlzás azt állítani, hogy eez az egyik legfontosabb 2014-es cím Nintendo-fronton. Most harmincöt képet nézhettek meg a játékról:

30.
30.
zola2000
#23: Én a Project Zero 2 remaket és a Xenobladet mondanám a legszebb wii játéknak leginkább a nagy belátható terület dinamikussága miatt.
29.
29.
Trapyd
#28: Ez pont, hogy csak használat és nem erre épül. Nagy különbség van a kettő közt.
28.
28.
myrte
#27: Szerintem ki van használva.
-tv off mod, -áldásos, ha egy tv van, és több konzol egy háztartásban
-wii játéknál a gamepad előtt is lehet hadonászni
-spin the bottle
-versenyzős játéknál más van a tv, gamepad képernyőjén (sport connection)
-nintendo land, wii party u, rayman legends....
27.
27.
Trapyd
#26: Az analóg karok meghibásodhatnak. Egyébként ez a nagy probléma vele, hogy 0 db játék van rá, amit direkt erre a kontrollerre írnának. Használják ugyan a játékok, de nem eme egyedi lehetőség köré vannak felépítve. Így nagyon is felesleges ez a kontroller és nagyon megdrágítja a gépet. Nagyon nagy ziccert hagy ki ezzel a N. A Nintendo Land használja ki leginkább, de az "csak" minijáték gyűjtemény. Ettől független veszek majd U t, de bőven nincs kihasználva a téma.
26.
26.
myrte
#25: Még sose fordult meg a fejemben. Kijelzőt lehet hozzávenni pár ezer forintért, szerintem más nem nagyon hibásodhat meg. Csak egy stream fogadására és megjelenítésére való szerkentyű. Távol áll egy PS Vitától, amiben van x mag, hűtés, memória stb...
25.
25.
Trapyd
A U val kapcsolatban én még mindig a kontrollertől félek a legjobban. Mi van ha meghibásodik, garanciaidőn kívül? Újat venni hivatalosan nem lehet. E-bay en vásárolhatsz olyan 35 000 Ft ért. Előreláthatólag, ha kapható lesz akkor is 30 000 Ft körül lesz az ára. Ez brutális. Elég moduláris, hogy egy - egy alkatrészt lehessen benne cserélni? Ezek a kérdések senkit nem izgatnak? Erre mondjon valaki valami okosat!
24.
24.
rDAVE
#23: Nem nehéz lejjebb mennie, ha nálunk eleve drágább. :D
Az alap 8GB-es 70 felett van, az meg épp csak a rendszernek elég. 80-90ezer a normális pakkok, szóval majd egyszer, ha lemegy.
Abban senki sem kételkedett itt és most, hogy a Wii és Wii U között nincs különbség, de a Project CARS nem jó példa, mert ez csak egy általános videó a játékról, nincs meghatározva, hogy milyen platformról vették fel.
23.
23.
myrte
Az utolsó játékokkal szerintem kihozták a maximumot a Wii-ből (Last Story, Pandora's tower...). Már leáldozott a kora. Hardverileg meg már évekkel ezelőtt. Itt az ideje a WiiU lehetőségeit kiaknázni. Ez eddig nem is rossz: http://www.youtube.com/watch?v=hj8f-G4ZNGw
-> A Wii és WiiU között óriási különbség van. Nem csak azért, mert HD. És pont.

A megjelenési árhoz képest már jóval kevesebbe kerül.
22.
22.
rDAVE
Tetszik, kell! Ki támogat egy Wii U-val? :D
Bár egy árcsökkentés a konzolnak és rendben is vagyunk...
21.
21.
Norbiii
#20: Gyerekek ezen kár vitatkozni, én ezt már kitoltam Game Boy-on, és megállapítható, hogy szinte semmi változás nincs a kettő között, csak teljesen más! XDD
20.
20.
Trapyd
#19: Donkey Kongról volt szó. Egyértelműen nem futna el csak butítva (se a Donkey, se a Smash). Ez nem vita téma, vagy nézőpont kérdése, hanem tény.
19.
19.
Yanez
#18: Az előző Super Smash bros.-tól valóban eltér, sokkal jobb. De ez nem jelenti azt, hogy ez a rész hardverileg nem futna el sima Wii-n. Persze ezt abból itélem meg, amit a szemem lát, úgyhogy ez csak szvsz. Vagyis egyáltalán nem vita témája.
18.
18.
Trapyd
#12: Ne haragudj Yanez, de nem vagy jó megfigyelő, mert grafikailag nagyban eltér a 2 játék.
17.
17.
Trapyd
Szerintem a Wii irányítása sikított egy Starfox ért. Kár, hogy nem csináltak.
16.
16.
zola2000
#15: Pikmin3 nemrég volt, bayonetta 2 jön, hozzászólás módosítása gomb ide az oldalra jöhetne ; )
15.
15.
zola2000
#14: A kid icarus uprisingról hoy feledkezhettem meg, 8bites gépen vol utoljára, meg 3DSen, amúgy igaz jöhetne starfox, metroid other m 2, xenoblade2 jön...
14.
14.
zola2000
#13: Azért a xenobladeről, fire emblemről, monster hunterről, fatal frame (project zeroról), dragon questről, animal crossingról, sin and punishmentről se feledkezz meg, különben is még csak most kezdődött a generáció.
13.
13.
DevilGamer
Látva Fox McCloud-ot, egy kérdés felmerült bennem: Miért nem csinál a Nintendo egy újabb Star Fox játékot? Miért kell csakis Zelda, Super Mario, Sonic és Donkey Kong játékokkal kiszúrni az emberek szemét? Annyi itt a Nintendo hős, akit szerintem szívesen látnának a jelen generációban.
12.
12.
Yanez
#11: Miért esélytelen? Ha a hd-t levesszük, akkor látványban nem erősebb mondjuk a DKCR-nél. De nem akarom ezt boncolgatni, mert ahogyan Trapyd is irta, nem ez a lényeg. Meg látom Te is. :) Csak mondom, hogy szerintem elmenne.
11.
11.
Gamelord
#10: Így van, minden generáció kap egy Smash Bros-t, amivel a következő generációig lehet játszani :D. Egyébként esélytelen , hogy ez elfusson a wii-n. Persze butítottan futhatna, mint ahogy 3ds-en is, de én az olyasminek nem látom értelmét.
10.
10.
Trapyd
#8: Hát ahogy elnézem nem csak a HD miatt jobb a képminőség. Ám nem is ez a lényeg. A Wii nek is megvolt a Super Smash e és most a Wii U nak is meglesz.
9.
9.
Norbiii
#3: Tudod, én az ugri-bugris dolgokat szeretem. :) Amúgy ez meg a Zelda nekem sem jött be, eddig, de ami késik, nem múlik, talán majd megkedvelem őket. :D
8.
8.
Yanez
#5: A minőség csak annyival jobb, hogy hd. Akárcsak a Donkey Kong esetében, ami a Wii és WiiU közti különbséget illeti. Nem mondom, sokat dob a játék kinézetén.
7.
7.
Ez az egyetlen másik nintendo cím a zeldán kívül, amit nem kedvelek.
6.
6.
Trapyd
#1: Jaja Ninti forevör.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...