Paradox Interactive bejelentések érkeztek

  • Írta: Arell
  • 2014. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Paradox nem lustálkodik. Hearts of Iron IV, Runemaster, kiegészítők a Crusader Kings II-höz és az Europa Universalis IV-hez. Ezeket mind most jelentették be - van mire várnunk a jövőben.

A Paradox egy rakás új játékkal és kiegészítővel készült a Miamiban tartott konferenciáján. Ahogy várható volt a Crusader Kings II és az Europa Universalis IV is új DLC-ket fog kapni, és érkezett két bejelentés is, melynek egyike, hogy készül a Hearts of Iron IV.

A II. világháborút feldolgozó játék harcra hív minket a XX. század legnagyobb fegyveres konfliktusába, melyben a legkisebbtől a leghatalmasabb nemzetekig bárki felett átvehetjük az irányítást, hogy megváltoztassuk a történelem menetét. Íme, a trailer:


A másik új cím egy északi népek által inspirált fantasy RPG, melyet a stúdió Runemaster névre keresztelt. A madártávlatból irányítható szerepjáték egy nem létező birodalomba invitál, mely az északi mitológia gazdag világán alapul. Az ígéret szerint nem lesz két egyező játékmenet, ugyanis a térképek és a küldetések gépileg generáltak.


A Crusader Kings II kiegészítője a Rise of India (vagyis India felemelkedése) címmel mutatkozik be. Ahogyan várható, ez megnöveli a játékban bejárható területet, több mint 300 provinciával. Ami az Europa Universalis IV-et illeti, a DLC a Wealth of Nations elnevezést kapta, és nagymértékben fókuszál a kereskedelem átdolgozására és az ez irányú lehetőségeink kiterjesztésére.

4.
4.
K.Bandi
Mind 2 nagyon várós :)
Am. lehet hogy aki most kezdi a játékaikat kicsit bonyolultnak tűnhetnek, de 1 hét alatt simán megszokod pl.: EU4.
Nagyon megszerettem a Paradoxot :)
3.
3.
mojohnny
Ez a Runemaster érdekesnek tűnik, de jó lenne még egy kevés gameplay belőle.
2.
2.
mestermagyar
Hearts of irnora felesküszöm, hogy egyszer kipróbálom, csak a 3 túl bonyinak nézett ki. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...