Idén érkezik a Tekken X Street Fighter

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 16.
  • Hír
Link másolása
Már régen nem hallottunk a Tekken X Street Fighter felől. A Namco szerint nincs ok aggodalomra, a crossovert nem törölték, a megjelenési ütemterv sem változott, még idén a boltokban lesz. Várjuk már?

A Street Fighter X Tekken sikere is bizonyítja, hogy szükség van minőségi crossoverekre. A Capcom után most a Namco Bandai-nál a labda, ők készítik serényen a Tekken X Street Fightert, immáron a legutóbbi Tekken motorjával.

Bár az utóbbi időben felreppent szóbeszédek szerint joggal hihettük azt, hogy a verekedős címet törölték, hiszen a kiadó sem kápráztatott el minket látnivalókkal, mindenesetre a vállalat legújabb megjelenési ütemtervében szerepel a játék neve. Pontos dátum még nincs, annyi biztos csak, hogy a Tekken X Street Fighter 2014 folyamán landol a boltokban.

Nem telik el nap úgy, hogy ne gondolnál a játékra? Akkor megnyugodhatsz, a sötét fellegek eloszlottak.

7.
7.
elvan a gyerek ha jatszik
#6: Nem lenne jobb. Az lenne a jó, ha a játék amit elkészítenek, amiért én teljes árat fizetek, az szintén teljes lenne. Semmi DLC. Vagy ha mégis, akkor legyen ingyen.

De ez nem is volt eddig gond a Namco's Tekkennél. Ők csak teljes játékokat adtak ki (legalább is mióta veszem őket) és nem húzzák le az embereket mint a Capcom banda.
6.
6.
zola2000
#3: Miért lenne jobb, hogyha letölthető dlck lennének, hogy csak a helyet foglalják a vinyón?

Mert kb csak ez a különbség a capcom és a többi hazug kiadó hozzáállása között.
5.
5.
keiji maeda
engem csak a csajok érdekelnek benne hogy hogy fognak kinézni tekken grafikával :D a játék maga hidegen hagy
4.
4.
Hát, mivel időközben már nincs ps3 gépem, csak ps4...reménykedem, hogy arra is érkezik majd...
3.
3.
elvan a gyerek ha jatszik
Az SF X Tekken volt az első játék, ahol azt mondtam: Nekem nem ér meg annyi pénzt, hogy teljes áron megvegyem, majd utána derüljön ki, hogy a karakterek jó egy harmadát lezárolták a CD-n és kb DLC módra le kell tölteni az ahhoz szükséges feloldást. Nem tudom hogy most árulnak-e még olyat, de ha valami nyomott áron lehet kapni még akkor lehet beszerzem azt is. De ezt mindenképp, mert ha Tekken, akkor Harada mester munkája benne van. És ő még nem hagyott cserben egy Tekkenes résszel sem.

+ Kíváncsi vagyok, milyen változtatások/újítások lettek beletöltve a játékba irányítás és stílus szinten (Stílusra mégis csak különböző ez a két nagy név :D ). Hogy hogy néznek ki Tekken stílusban az SF-esek, Ha lesz történet, akkor mi lesz. A két nagy táborból kik kerülnek be. És még sorolhatnám :D
2.
2.
br1Koo
hú de nem kell tekkenbe street fighter.. remélem készül egy értelmes tekken 7 is az új ps-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...