Thief - Mantle-patch csak márciusban

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 24.
  • Hír
Link másolása
A Thief lesz a második olyan játék, amely támogatja az AMD új API-ját A korábbi ígéretekkel ellentétben a héten megjelenő játék számítógépes verzióját csak a következő hónapban vértezik fel Mantle-támogatással.

A Battlefield 4 után az Eidos Montreal játéka, a Thief is támogatja a Mantle API-t, pontosabban a megjelenés napján még nem, hiszen a Square Enix megerősítette, hogy csak márciusban élesítik a fícsört egy patch formájában.

A fejlesztőcsapat megmondóembere, Valerie Bourdeau szerint a csapat jelenleg teljes erőbedobással azon van, hogy a Thief PC-s verziója támogassa a Mantle-t és a TrueAudio-technológiát, és bár a megjelenésre nem készültek el velük, de a tervek szerint márciusban rávethetik magukat az új AMD Radeon videokártyák tulajdonosai.

A stúdió biztos abban, hogy a Mantle-t támogató hardvereken lesz a legjobb és leggyorsabb a lopakodós játék, s nagyon sajnálják, hogy nem tudták hamarabb elérhetővé tenni a funkciót.

A Thief február 28-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

16.
16.
#11: Ja, meg hogyha veszel 15k-ért egy játékot, s végül nem tetszik? Előtte csak utána kéne nézni, mit is veszel.
15.
15.
#12: Nem kellett ahhoz sokat elvárni ettől a játéktól, hogy leszerepeljen. Amennyi hype-ot kapott, elvártam volna tőle, hogy legyen olyan jó, mint a Dishonored. Nem sikerült.
14.
14.
Ehhez a jatekhoz a mantle patch-nek akkor lenne ertelme ha a gameplayt is lecserelne.
Mire kijon mar ertelme sem lesz mert reg elfelejette mindenki ezt a szegyent...
12.
12.
#11: Úgy vettem észre, hogy nagyon sokan, rohadt felületesen tesztelik le a játékokat. Nem játszanak velük eleget és mintha kihagynának olyan fontos információkat, amiket részletesebben is ismertetni kellene. Persze ez megkövetelné a nagyobb terjedelmet, amit alig olvas végig valaki... Néha az is szembetűnik, hogy irreálisan pontoznak, a szövegben leírtakhoz képest. Például van, hogy a szöveges rész, középszerűen jellemez egy játékot, de a pontozás, mégis 80 felett van. Máskor az jön le, hogy túl szigorúan, vagy engedékenyen állnak a játékokhoz. Tudom, hogy van egy kis bundázás is ebben a történetben, de azért fura... Egyébként a Kotaku, ami a mélységig lehúzta ezt a játékot, a Deus Ex: HR-ről is hasonló véleményen volt.

Én mindenképp írok majd tesztet a Thief-ről és szeretném továbbfojtatni az eddig bevált szokásaimat, hogy nem elfogult tesztet írjak és reálisan pontozzak. Aztán majd meglátjuk, mi lesz...

Egyébként, mikor ennyire megoszlik a vélemény, akkor vagyok a leginkább kíváncsi az adott játék milyenségére. Szerintem ettől a játéktól, túlságosan sokat vártak a játékosok!

#10: Hát, ehhez képest állítólag, ugyanolyan szinten van az AI, mint a 3. részben. De majd inkább a saját érzékszerveimnek hiszek!
11.
11.
FrankBlack
#8: +1 Teljesen mértékben egyet értek azzal, amit írtál. Én már régóta nem hiszek egy tesztelőnek sem, és én nem csak mosolygok, hanem egyenesen röhögök azokon, amiket néha (sokszor) írnak egy-egy játékról. Máskor meg felmegy bennem a pumpa, hogy mennyire elfogultak, és nem objektívek. Épp ezért nem is nagyon olvasok játék teszteket. Az előzetes marketingről már ne is beszéljünk, és arról a hype-ról, amit csinálnak néhány játék körül, amiknél óriási a marketing költségük.
Az már aztán tényleg kész röhej.

"Most, akkor kinek higgyen az ember?"
Saját magadnak. Azt, hogy neked mi tetszik, és mi nem, azt csak TE tudod eldönteni.
10.
10.
Shannaro
#8: Az AI úgy lett beharangozva (még az első híreknél), hogy sokkal intelligensebb ellenfelekkel lesz dolgunk, mint a DS-ben. Ehhez képest nem tűnt fel jelentősebb evolúció.
9.
9.
br1Koo
#8: Nekem. Ez a játék fasza lesz.
7.
7.
Teuton
Ars is csúnyán lehúzza: http://arstechnica.com/gaming/2014/02/review-thief-reboot-should-have-stayed-hidden/
6.
6.
GAMEROD
IGN miről szól? Futószalag játék futószalagon készült embereknek. Ha van már valami ami eltér akkor lehúzzák.
3.
3.
shooter1234
#1: Hát jah, nálam ha állni hagyom a gépet és kikacsol a monitor (win7 és win8 alatt egyaránt), majd utána megmozgatom az egeret, kiírja hogy a driver összeomlott, de már helyre állt. És ha ezek után filmet akarok nézni a gépen, vagy neten valamilyen videót, akkor behal a lejátszó. És mindkét windowsnál ez van, egyik után felraktam a másikat. :)
1.
1.
repka999
Nem lepődtem meg ezen, a háttérben véleményem szerint az AMD driverje áll ( 14.1) ,eléggé szörnyűre sikerült ,így gondolom az új driverrel együtt jön majd a patch is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...