Jön a Costume Quest 2 és a konzolos Gone Home

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatta első játékait a Midnight City, ami a Majesco Entertainment frissen alakult, indie címekre szakosodott részlege: még idén jön a Costume Quest 2 és a konzolos Gone Home is.

A Double Fine Productions a fennállása óta először készít folytatást, méghozzá az Amnesia Fortnight keretei között megszületett Costume Questhez. Az a játék PS3-ra, Xbox 360-ra, PC-re, Macre, Linuxra és iOS-re készült el, a folytatás PC-re és "konzolokra" jön.


Méghozzá stílszerűen, idén halloweenkor. A Costume Quest története ugyanis halloween-estén játszódott, egy beöltözött ikerpár kalandjait kísérhettük figyelemmel, akik a jelmezüknek megfelelő képességeket használhattak. Reynold és Wren a folytatásban is visszatérnek.


A Midnight City másik bejelentése a Gone Home-hoz kapcsolódott: a kiadó közreműködésével ősszel konzolokon is megjelenik a The Fullbright Company kalandjátéka. A PC-re, Macre és Linuxra bemutatkozott játék története egy fiatal lányról szólt, aki egy utazásról hazaérve igyekszik rájönni, hogy hová tűnt a családja otthonról...

3.
3.
Birkazoli
Már alig várom, az első rész szerintem fenomenálisra sikeredett!:D
2.
2.
JoHnNiEE
nagyon komáltam az első részt! aranyos story, változatos gameplay :D
habár mst magasabbra kell tenni a mércét ha fel akarnak érni a stick of truthtal!
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...