Gone Home

PC, Macintosh, Unix/Linux

Kalandjáték
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Egy fiatal lány az utazásról hazaérve arra lesz figyelmes, hogy eltűnt a családja.
Értékelés: Nincs még értékelve

Sherlock Holmesszal nyomozhatunk az Epicen

Az Epic Games Store következő heti ingyenes ajánlata egy játékot tartalmaz: a Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentset. A Frogwares nyomozós sorozatának 2014-es részében hat rejtélyes bűnügyet kell felgöngyölítenünk.

Ingyenes a World War Z az Epic Store-on

Befutottak az Epic Games Store legújabb ajándékai, de a Figment és a Tormentor X Punisher mellé érkezett egy nem várt nagyágyú is. Egy hétig ingyenesen letölthetjük, majd örökké megtarthatjuk a World War Z-t.

Ingyenes a Gone Home a Humble Store-ban

A számos díjjal illetett, eredetileg 2013-ban megjelent indie kalandjáték újra ingyenes lett. Ezúttal a Humble Store-ban zsákolhatjuk be a Gone Home-ot, és örökre a miénk marad a DRM-mentes verzió.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések - és még mindig találni finomságokat a heti újdonságokat összegző listánkon. A héten végre boltokba kerül a Below, némi késés után érkezik az Insurgency: Sandstorm, és VR-osodik a Borderlands 2.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az őszre, ez pedig a játékiparban egyet jelent azzal, hogy alacsonyan szállnak a jobbnál jobb megjelenések. Már ez a pár nap is remek ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk a következő hetekben!
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Switchre is megjelenik a Gone Home

2013-ban, napra pontosan öt éve jelent meg PC-re a Gone Home. A történet-orientált indie játék akkoriban komoly sikernek bizonyult, és szinte felrobbantotta a sétaszimulátorok piacát, most pedig megkapja a switches átiratát.

Ezek a Games With Gold októberi játékai

Sok-sok találgatást követően a Microsoft végre hivatalosan is bemutatta azokat a játékokat, amelyek a Gold-előfizetők számára ingyenesen elérhetőek lesznek a Games With Gold akció keretein belül.

Ingyenes lett a PC-s Gone Home

20 dollár helyett ingyen bezsákolható a hétvégén a Fullbright sztoriközpontú belső nézetes kalandjátéka PC-re, Macre és a Linuxra. Az ajánlatnak érdekes politikai oka van, de ez a lényegen nem változtat. Gyorsan csapj le rá!

Itt vannak a PlayStation Plus júniusi ajándékai

És ezúttal viszonylag szimpatikus a felhozatal. Ha szereted a sportjátékokat és a felfedezős kalandokat, nem lőhetsz mellé a PS4-es címekkel, és szerencsére a PS3- és Vita-tulajok is örülhetnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.

A jövő héten jön a konzolos Gone Home

Habár az észak-amerikaiak már január óta játszhatnak a PS4-es és Xbox One-os Gone Home-mal, addig nálunk az európai korhatár-besorolásért felelős beleköpött a levesbe. Szerencsére már nem kell sokat várnunk rá.

Csúszik a konzolos Gone Home

Ma kellett volna megjelennie a PS4-es és Xbox One-os Gone Home-nak, ami el is készült, ám a korhatár-besorolással kapcsolatos problémák miatt még várnunk kell rá egy kicsit Európában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már valamivel több játékmegjelenésnek örülhetünk, mint legutóbb, igaz, a kínálat leginkább megkésett portokból és kisebb, letölthető címekből áll. A mozikban A visszatérő és a Steve Jobs hódít majd.

Mégis jön konzolokra a Gone Home

A Majesco Entertainment megerősítette, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a The Fullbright Company kalandjátéka, melyben egy olyan lányt alakítunk, aki hosszú idő után hazatér, de nem talál otthon senkit.

GDC 2014: Ezek voltak a legjobb játékok

Természetesen az idei Game Developers Conference-en is kiválasztották a tavalyi év legjobb játékait, illetve ismét külön díjátadót tartottak az indie címek kedvéért. Spoiler: a The Last of Us győzött.

Jön a Costume Quest 2 és a konzolos Gone Home

Bemutatta első játékait a Midnight City, ami a Majesco Entertainment frissen alakult, indie címekre szakosodott részlege: még idén jön a Costume Quest 2 és a konzolos Gone Home is.