Blogajánló: Az Xbox One mindent visz!

Superman szemmel veri Batmant, a Diablo 3 frissen csatára kész, és ízelítőt kapunk a 2000-es évek elejéből. Ismét blogajánlóval jelentkezünk, kattints egyet, és olvashatod is a hét legérdekesebb posztjait!

Érdekes dolgok történtek a napokban, melyek kihatással lehetnek a nagy konzolháborúra. Azt pletykálják, hogy az Xbox One támogatni fogja a DiretX 12-t, a Twitch app funkciókban erősebb lesz, mint a PS4-en, valamint a megjelent a Titanfall is, melyet a kritikusok majdhogynem egyöntetűen imádtak. Talán ennek is köszönhetjük, hogy végre kisütött a nap, eljött a tavasz, így elkezdhetünk bosszankodni azon, hogy tükröződik a monitor és hogy ez mennyire megnehezíti a blogajánló olvasását.

Persze az igazi fanatikusokat ez nem érdekli, hiszen ők frissen, még este elolvassák az ajánlót és a blogokat is. Nem is húzzuk az időt. Nézzük kik voltak a legjobbak!

Injustice - Gods Among Us:

Maktub vett egy PS4-et. Páran emiatt biztos majd megköpködik az utcán, vagy legalábbis habzó szájjal kioktatják, hogy miért volt ez hibás döntés. Az is lehet, hogy utcai bunyó lesz belőle, de szerencsére nem kell félteni, ugyanis olyan mesterektől tanulta el a verekedés csínját-bínját, mint Batman, Superman vagy épp Bane.

„Ha a portolásba többet fektetnek, talán nem lennék annyira szigorú vele, de látva, hogy mennyire nem használja ki az Injustice a gép képességeit, hát nem vagyok teljesen elégedett.”

Diablo 3 patch 2.0:

A Diablo 3-at a hardcore fanok sokat szidták, valljuk be, joggal, de azt is lássuk be, hogy még így is nagyszerű játék és rengeteg időt lehet beleölni. KőbányaKispest (Lehet tippelni, hol lakik. A nyertes egy utat nyer Havannába, Budapestre) sorba vette a változásokat, amiket a legújabb patch hozott. 

„Aki még nem próbálta és régi játékos, jöjjön vissza nyugodtan, és tegyen vele egy próbát, hátha megtetszik neki.”

A korai 2000-es évek játékai:

A Millennium mintha nem is olyan rég lett volna, pedig lassan már negyed évszázad eltelt azóta. Az idő mindent megszépít, de bizony azzal nem lehet vitatkozni, hogy nagyszerű játékok születtek akkor. Ki ne emlékezne a Max Payne-re, a Medal of Honorra, a GTA 3-ra? De a Half-Life 2 és a Far Cry se mai darabok, mégis a mai napig meghatározóak. FrankBlack elmeséli nekünk, mely játékok voltak meghatározóak a számára a 2000-2007-es időszakban.

„Olyan sok jó játék jelent meg ebben az időszakban is mindenféle stílusban, sokféle platformra, hogy szerintem mindenkinek volt miből válogatnia.”

Az Xbox One jobb, nincs mese!

Ahogy a bevezetőben már említettük, a konzolháború még korán sem dőlt el. Bizony, nem feltétlen a Sony masinája fog végül a képzeletbeli trónon csücsülni, bármennyire is neki áll most a zászló. Abydos nem rejti véka alá a véleményét és elmondja miért is büntet az Xbox One.

Figyelem, a nyugalom megzavarása alkalmas kép és hangsorok következnek! Csak az nézze meg, aki tudja, mit jelent az a szó, hogy irónia, és képes velünk együtt nevetni!


***

Ezzel a végére is értünk az ajánlónak. Jövő héten találkozunk!

113 komment - szólj hozzá!