Augusztusban visszatér a Flappy Bird

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 15.
  • Pletyka
Link másolása
Ez már a vég: nagyon úgy néz ki, hogy Dong Nguyen betartja az ígéretét, és újra elérhetővé teszi a Flappy Birdöt az alkalmazásboltokban. Augusztusban számíthatunk rá, állítólag lesz benne multi is.

Még nem hivatalos, de a CNBC jelentése szerint augusztusban visszatér az alkalmazásboltokba a Flappy Bird, méghozzá multiplayerrel.

A Flappy Bird tavaly májusban jelent meg, de csak idén januárban kapta fel az internet: a játékot fejlesztő Dong Nguyen végül leszedette a piacterekről a címet, mondván, hogy az túlságosan addiktív - ezért a döntéséért még halálos fenyegetéseket is kapott. Nguyen márciusban nyilatkozta azt, hogy visszahozhatja a játékot, a Flappy Bird-őrületet jól mutatja, hogy akkortájt átlagosan napi 60 Flappy Bird-klón került fel az alkalmazásboltokba.

Nguyen csapatának, a .Gears Studiónak egyébként három játéka jelent meg a Flappy Bird előtt, a Droplet Shuffle, a Shuriken Block és a Ninjas Assault, a Flappy Bird óta pedig a Smashing Kittyt adták ki iOS-re. Jelenleg egy másik projekten is dolgoznak, ebben épületek között kell ugrálnunk a karakterünkkel.

7.
7.
zozo76hun
akkor lattam mi ez amikor tirexihd jatszott vele. meg nezni is fajdalmas volt...
6.
6.
bodortamas1
Oh, god. Oh, god. KI NEM SZARJA LE? Sok idióta, aki játszik vele. A készítő helyében szívesen LENNÉK. Rájött, hogy milyen könnyű megvezetni a birka népet.
5.
5.
Gubi
Nem tudom, hogy a többi platformon mi a helyzet, de a Windows Phone áruház tele van a Flappy Bird különböző verzióival. Visszatérés nélkül is épp elég van belőle :)
4.
4.
Sakee
#2: pontosan,ahogy ezt a fleppibörddel is csinálta,hogy hype-ot kapjon....
3.
3.
nero66
#1: pénzt* ;)
2.
2.
JackBauer
Amugy ez a pali egy zseni, komolyan én se csinálnám jobban ezt a hájpolást. Amugy a játék is oké. Persze semmi programozói zseniség nincs benne, de ötletes. Ellehet vele lenni és mivel ingyen van nem panaszkodhatunk. Mondjuk emiatt sokan elvből utálják, de szerintem szórakoztató a maga módján.
1.
1.
mestermagyar
Megint a kibebaszott marketing! Nevetséges mit meg nem tesznek, hogy népszerűséget szerezzenek a médiában egyesek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...