E3 2014: Sajtókonferenciák, ha lemaradtál volna

  • Írta: Arell
  • 2014. június 10.
  • Rendezvény
Link másolása
Felkerült a Microsoft, a Ubisoft, az EA és a Sony vágatlan prezentációja a YouTube-ra. Amennyiben nem volt lehetőséged élőben követni a konferenciákat, most beáshatod magad a több mint négyórányi videoanyagba.

Ha nem voltál ébren, vagy lecsúsztál volna az élő közvetítésről, íme, a Microsoft, a Ubisoft, a Sony és az EA teljes sajtótájékoztatója. Készítsd be a pattogatott kukoricát és az üdítőt, mert ha ezt, mind végignézed, akkor itt fogsz ülni egy darabig.






4.
4.
MrLentoFan
Nah, Jobb később mint soha :)
Nagyon jó volt! Bár még mindig nem vagyok teljesen meggyőzve, hogy új konzolt vegyek! Igazából semmi olyat nem mutattak amit az "előző" generáció ne tudott volna! (Valljuk be őszintén itthon az online szolgáltatások nagyon gyerekcipőben járnak így ez nálam nem mérvadó SAJNOS! ) Ettől függetlenül nagyon jó játékok várhatók!
3.
3.
DON GONDOCS
Azért határozottan jobb volt mint a tavalyi E3. Igaz jóformán csak folytatások voltak, de akadt 1-2 figyelemre méltó cím is. The Evil Within, Phantom Dust, Let It Die, Scalebound, R6 siege
2.
2.
Sun9us
Olyan unalmas volt, mint állat. Witcher, Tomb Raider, Ubisoft-os kutyás, Arkham Knight- on kívül semmi érdekes sem volt.
1.
1.
Cristiano
mindent meg fogok nézni újra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...