Három új Zoo Tycoon 2 kiegészítő

  • Írta: Daks
  • 2006. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft és a Blue Fang Games ma jelentette, hogy még idén 3 új kiegészítőt terveznek a Zoo Tycoon 2-höz. Lesz afrikai, tengeri állatos meg dinós is!
A Microsoft és a Blue Fang Games ma jelentette, hogy még idén 3 új kiegészítőt terveznek a Zoo Tycoon 2-höz. Lesz afrikai, tengeri állatos meg dinós is!

Zoo Tycoon 2 African Adventure: Az Afrikai Kaland névre keresztelt kiegészítő érkezik a legkorábban, egészen pontosan idén májusban. Állatkertünk a lemez telepítése után örökbefogad 20 új afrikai állatot, köztük egy imádnivaló szurikáta családot meg egy veszélyeztetett etiópiai farkast. Feladatunk lesz gondozni őket és megteremteni számukra a megfelelő életkörülményeket.

Zoo Tycoon 2 Marine Mania: A tengeri állatok szerelmesei sem maradnak kiegészítő nélkül. A karácsonyra ígért Marine Mania-ban új tengeri emlősök érkeznek állatkertünkbe, melyekről természetesen nekünk kell majd gondoskodni. Az addon csomó új medencét, épületet és egyéb tárgyakat tartalmaz.

Zoo Tycoon 2 Dino Danger Pack: Az igazi ínyenc a legfinomabb falatokat a legvégére tartogatja. A mondás ismét beigazolódik, mégpedig a Dino Danger Pack "személyében". Ez egy kisebb kiegészítő lesz, mely szintén év végén válik majd (figyelem) ingyenesen letölthetővé. A dinoszaurusz csomagban - mint neve is mutatja - őshüllő parkot kell létrehozni és irányítani. Várjuk!
3.
3.
adrienn001
sziasztok!! léci irjátok le aki tudja azt hogy hol van az a kiegészitö ahol lovak vannak?! kösszi :) mert apum kereste minden hol és nem találta....kerestük ugy hogy zoo tycoon 2 horses .....akkor még ugy hogy zoo tycoon 2 farm....léci irjátok le...nagyon köszi :)
2.
2.
Alexgame
na és az endangered species ?
1.
1.
fojesz
Ebben az a vicces, hogy az első résznek ugyanilyen kiegészítései voltak... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...