Dupla trailer érkezett a Sonic Boomról

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 4.
  • Videó
Link másolása
Mint ismert, két Sonic Boom is készül a Nintendo konzoljaira, a minap mindkét változat megkapta a maga előzetesét a Sega jóvoltából. A cím ellenére két különböző alkotásról van szó Wii U-n és 3DS-en.

A Sonic Boom felé nagy reménységeket táplál a Sega: nem csupán két videojátékról lesz szó, érkezik a rajzfilmsorozat is, nem is beszélve az egyéb apróságokról, plüssfigurákról, kulcstartókról. Ez lesz a kiadó és a Nintendo együttműködésének következő darabja.

A játékmeneten is történt némi változás. A Sonicra jellemző ádáz tempóból visszavettek, a játék sokkal inkább hajaz egy hagyományos akció-platformerre. Minden szereplőnek speciális képességei lesznek. A nagygépes változatot a CryEngine hajtja majd.

A Sonic Boom két változata idén novemberben kerül a boltok polcaira. A játék Wii U-n a Sonic Boom: Rise of Lyric, 3DS-en a Sonic Boom: Shattered Crystal címen fut majd.

9.
9.
Tidus
Sonic Adventure 1-2,Sonic Generations,Sonic Colors...tessék 4 darab 3D-s 'modern "Sonic amig tényleg nagyszerűre sikerültek.Aki szerint azok nem jó játékok vagy sose volt Sonic fan vagy alapba szereti fikázni a klasszikus konzolos videojáték franchise-okat....
8.
8.
EnderKnight
#6: Engem a még Sonic Heroes lekötött anno.
7.
7.
DON GONDOCS
Ettől kéne a Nintendo-Sega rajongóknak hasra esni. Ezt őksem gondolták komolyan.
6.
6.
Sechu
Sonic & Knuckles óta nem született normális Sonic játék, miért lenne ez más...
:-(
5.
5.
msmester
Ez nem nekünk szól, hanem a kisgyerekeknek. Azért új a kinézet, és van hozzá rajzfilsorozat...
3.
3.
Mi bajotok ezekkel? Nem néznek ki rosszul szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...