Megtörtént: visszatért a Flappy Bird

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Ahogy Dong Nguyen megígérte, a hirtelen népszerűségre szert tevő, kijelzőgyilkos madárreptető játék visszatért a piacra, ezúttal multiplayerrel és új akadályokkal, Flappy Bird Family néven. Mindezt ingyen.

Nguyen betartotta ígéretét és valóban visszahozta a Flappy Birdöt. A vietnami .Gear Studios hatalmas sikernek örvendő mobilos játéka ezúttal az Amazon Android piacán vált elérhetővé, kizárólag a Fire TV platformra.


A Flappy Birds Family címen futó kiadásban ezúttal többjátékos mód is lesz, új kihívásokokat kapunk, és az ígéretek szerint a már megszokott nehézség is visszatér.

Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy a játék felbukkan-e majd a klónokkal elárasztott Google Playen vagy az Apple App Store-ban.

25.
25.
ilor14
#23: Nekem ilyen hibám se a Galaxy W-ben sem a mostani iPhone-on nincs... :) Lehet,hogy csak a Sony-nál vannak hasonló problémák??
24.
24.
amperovszki
"Megtörtént: visszatért a Flappy Bird"

más se hiányzott...
23.
23.
Henry82
#12: Sajnos egyet kell értenem, most cseréltem le az S3-at egy Xperia Z2-re, fantasztikus zsebszámítógép, de mint telefon, majdnem alkalmatlan, a hangminőség borzasztó és a szögletes kialakítás miatt kifejezetten kényelmetlen, nyomja a fülemet.
22.
22.
GAMEROD
Azt mindjárt gondoltam ha ezt a szart is millióan veszik.
21.
21.
Batman
#20: Az eladások nem ezt mutatják :D
20.
20.
GAMEROD
Telefonon max olyan játékokkal lehet normálisan játszani amit döntögetve kell irányítani, esetleg logikai játék. Akció és platform játék csak erőlködés.
19.
19.
Batman
Elmentek ti a francba :D Ha valami űberfasza játékot dobnak ki, mint Pl: a godfire vagy a Real racing 3, akkor az szerintetek érintőn játszhatatlan, meg a telefon nem is arra való blablabla. Ha kiadnak egy egyszerű telefonra kitalált pixelgrafikás játékot, akkor meg az a baj. Nem való nektek semmi se.
18.
18.
Raam989
Dat hírérték...
17.
17.
strike19
#12: Nekem Xperia L van és hang nálam is baszakszik.Engem nem hallanak vagy 5 s mikor felveszem a telefont.
Szerintem lassan visszatérek áttérek egy régi nokia és tablet kombóra.
15.
15.
UrbyG
Én személy szerint még mindig nem cseréltem le az Xperia Mini Promat. Telefonálni lehet vele és az sms írás is könnyű a fizikális querty billel, szóval amíg szét nem rohad addig fogom használni... :D Ha meg egyszer szétesik veszek egy sima gombos telefont. :D Viszont elismerem, hogy van aki tényleg kihasználhat egy drága telefont is, ezért kár fikázni azokat a felhasználókat. Ha valaki pld. sokat utazik és ezért egy helyen akarja letudni az e-mailezést, játszani, zenét hallgatni telefonálni akkor miért ne? :)
14.
14.
DON GONDOCS
jöhet a super extra flappy bird arcade remix vs snake gold edition ps3-ra is.
13.
13.
dcba
#9: Ez hatalmas oltas volt, nagyon stilusos, engedelmeddel ezt en is alkalmazni fogom :)
12.
12.
dcba
#10: Az egy dolog, h szazezret er egy telo, de kb telefonalni nem lehet rajta egyedul. Most kaptam az elofizumhoz egy sony xperia m2 ami a valahvolt egyik legjobb telom(volt mar iphoneom, samsung galaxym, tehat nem 3210el eltem eddig) mivel mindent ugy tud ahogy szeretem, jo a fogasa, szep, az akksija vmi uber brutal(9 napig nem toltottem), minden jatek amit felraktam szinte lejon a kepernyorol annyir ajol nez ki rajta, de telefonalni alig lehet vele annyira rossz minosegben tovabbitja a hangot, szinte a beszedet csak egyetemes zajnak hallja a tuloldalt levo. Hulyet kapok attol, h minden telo mar szinte csak nem pimppantja le az ambert, de a telefonalasra kb mind alkalmatlan. ANno a regi nokiak sosem akadoztak, mindig volt tererom. Ez a mai fogyasztoi tarsadalom.
11.
11.
MoRT2195
#10: Nem hiszem, hogy valaki a Flappy Bird, és hasonló játékok miatt vesz telefont. Valaki azért vesz, hogy komolyabb játékok is menjenek, valaki azért vesz, mert azzal menőzhet, valaki meg azért vesz, mert miért ne. Amúgy a játékhoz még mindig Fire TV kell, nem pedig telefon...
10.
10.
GAMEROD
Hát igen, vannak olyan nyomik akiknek azért kell százezres telefon hogy egy olyan gagyival játsszanak ami elfut egy 1976-os Atari2600-on is.
9.
9.
randall13
#8: http://lmgtfy.com/?q=fire+tv
8.
8.
Levente008
#6: Már akartam írni, hogy hülyeséget írtam mert nem olvastam végig. :D
De még egy kérdés mi is az a Fire TV?
7.
7.
Levente008
#4: Hülyeséget írtam nem olvastam végig
6.
6.
Arell
#4: "Kizárólag a Fire TV platformra." :D
4.
4.
Levente008
Android 4.3-mon nem találom. :(
2.
2.
JackBauer
Akárki akármit mond, ez egy szórakoztató kis játék.
1.
1.
dcba
Na ez sem mindennapi hir, h vmi nem jon IOS-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...