GC 2014: Xbox One-pletykák - frissítve!

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 5.
  • Pletyka
Link másolása
A minap felröppent pletykák szerint a Microsoft a Sunset Overdrive-val együtt árulja majd a fehér Xbox One-t, sőt ha minden jól megy, még egy árcsökkentést is bejelent a jövő heti játékvásáron.

Ha hihetünk a pletykáknak, a Microsoft még nem terítette ki minden kártyáját Xbox One-fronton, jóllehet a Kinect leválasztásával már lépett egy radikálisat annak érdekében, hogy megpróbálja utolérni a Sony és a PlayStation 4 eredményeit.

Ez az a fehér Xbox One, amit a Microsoft munkatársai kaptak.

Az egyes számú pletyka szerint a redmondiak idén ősszel dobják piacra a fehér Xbox One-t, méghozzá úgy, hogy a 400 euróba kerülő masina mellé a Sunset Overdrive egy példánya is jár majd. Ezt egyébként a Micromania nevű francia áruház szellőztette meg, és bár azóta leszedte az előrendelési lehetőséget a weboldaláról, képlopat azért készült róla.

Fehér Xbox One már most is létezik amúgy, ezt viszont a Microsoft munkatársai kapták meg a konzol premierjekor, amiért segítették a gép megszületését. Januárban reppentek fel az első olyan hírek, miszerint a cég mégis boltokba küldi az eleinte dolgozó-exkluzívnak szánt fehér változatot, ráadásul akkor arról is lehetett olvasni, hogy 1 terás merevlemezzel érkezne.

A második pletyka már valamivel meredekebb: egy NeoGAF-felhasználó találata szerint, az Xbox hivatalos weboldalának spanyol nyelvű mobilváltozatán egy darabig 350 eurós árral hirdették az Xbox One-t, ami alapján többen arra tippelnek, hogy a Gamescomon újabb árcsökkentést jelent be a Microsoft...

Akárhogy is, a legutóbbi számok alapján nem lennénk meglepve, ha a Microsoft még jobban rákapcsolna a versenyben!

Köszi, kopic!

Update! A Polygonnak egy microsoftos is megerősítette, hogy valóban érkezik a fehér Xbox One-Sunset Overdrive kombó, sőt egy másik Xbox One bundle is kapható lesz hamarosan: a 400 dolláros csomagba egy fekete színű Xbox One és a Madden NFL 15 egy letölthető példánya került; ergo a Madden NFL 15 ingyen jár a Kinect nélküli konzol mellé. A pakkot a Madden Ultimate Teamben felhasználható, három Pro Pack teszi teljessé.

A megjelenése augusztus 26-án várható, és bár a Sunset Overdrive-csomagról nem tudtunk meg többet, a Sunset Overdrive október 31-én kerül boltokba, így jó eséllyel a bundle is akkor érkezik.

Update #2! A Videogamer tájékoztatása szerint a Microsoft egyik szóvivője megerősítette a gyanút, hogy a spanyol Xbox.com-on meghirdetett 349,99 eurós Xbox One-ár tévedésből lett kirakva az oldalra. A további árcsökkentés a cégnek tehát nem áll szándékában, és a hibát azóta ki is javították.

42.
42.
tsulok
#41: XO-ra olcsóbbak a játékok? Én attól félek, hogy nem fogják már csökenteni a játékok árát. Nettó $60-ba kerülnek: ha figyelembe vesszük az áfát és az árfolyamot akkor az kb 18k. Mondjuk ha eladnak már megfelelő számú XO/Ps4-et akkor lehet megéri majd olcsóbban adni..
41.
41.
Cipo3
Tök jó az árverseny, mert PS4-hez iszonyat drágák a játékok. Attól félek, hogy Sony már nagyon kényelmesen érzi magát a győztes pozícióban és nem csökkent majd árat (a játékok terén).
39.
39.
ADMlN
#38: Nem tudom honnan szedted azt, hogy szarkasztikus és lenéző voltam. Szerintem képzelődsz.
38.
38.
csoki0619
#33: Haha :D
Telibeszarom ezt az egész konzolháborúsdit, hidd el nekem, de azért köszi a bókokat.
"Nevettem" egy jót ezen a képen, azt nem fogom részletezni neked hogy miért.
Ha te ebből ilyen buta, és alaptalan következtetéseket tudsz levonni, akkor gratulálok.
ADMIN, te pedig ne akard már nekem megmagyarázni hogy miért írtam azt amit.

"Erre te jöttél, nem vetted a lapot, majd egyből személyeskedni kezdtél arról, hogy nincs humorérzékem. Igazi erkölcsi győzelem...."

Hát igen, pedig te csak szarkasztikusan és lenézően megjegyezted hogy lehetne MS tévé is a képen.
37.
37.
ADMlN
#36: Beszélsz félre, sajnos túl sokat... Én arról a hsz-ről beszéltem amire válaszoltam.
36.
36.
Niplax
#35: Elmondanád, hogy mivel gerjesztem a feszültséget? Azzal, hogy megjegyeztem, hogy két rivális gyártó terméke egy képen szerepel? Ezt te, és a kedves barátaid jól felfújták. Bolhából elefánt...
35.
35.
ADMlN
#34: Mert gondolom itt csak te rendelkezel azzal a privilégiummal, hogy gerjesztheted a feszültséget...
34.
34.
Niplax
#33: Most biztos nagyon okosnak hiszed magad. A hozzászólásod arra volt jó, hogy tovább generáld a feszültséget.
Köszönjük Emese!
33.
33.
supair
#28: Felesleges vitáznod velük.
A fent látható kép és a cikk tartalma ellenére csökevényes elméjük mágnesként vonzza a Sony logót....
Amivel semmi baj nem lenne,mivel a cég minőségi termékekkel foglalkozik.
De mivel a nyolc általános kevés ahhoz,hogy ezen kívül más is lecsorogjon azokon a szinapszisokon,így ADMIN csak feleslegesen koptatod a géped klaviatúráját.....


32.
32.
sloth
#22: Lol, nem tudom hol veszel te játékot, csak mert 18k-ért még nem nagyon láttam... Konzolra egy game 3000-6000 forint, persze kersni kell egy kicsit, nincs a szàdba rágva..

#31: hahaha, neked mi bajod van?
31.
31.
kulajo
#27: Erre te ráreagálsz egy baromságot, mert neked nem tetszik hogy mi valami olyanon nevetünk, ami neked nem vicces. Akkor most ki a szemétláda te szemétláda? :-)
30.
30.
kulajo
29.
29.
Niplax
#28: "céltalan piszkálódásnak"
Magyarázd meg, hogy a döglött ló alszik...
28.
28.
ADMlN
#26: Zavar az kérlek max a fejedben van. :)
A "derülésetek" meg sokkal inkább hatott céltalan piszkálódásnak, mintsem ártatlan humorizálásnak, mindemellett pedig én meggyőződésed ellenére nem beszóltam (ilyen attitűddel megértem ha úgy gondolod, hogy mindenki rád támad), mindössze csak rákontráztam azzal, hogy pedig lehetne Ms tévé is a képen.
Erre te jöttél, nem vetted a lapot, majd egyből személyeskedni kezdtél arról, hogy nincs humorérzékem. Igazi erkölcsi győzelem....
27.
27.
csoki0619
#25: Mellément KulaBá az ünnepi kaki!
26.
26.
csoki0619
#24: Ajjaj, zavart érzek az erőben! XD Akkor kezdjük az elejétől.
Én és Niplax derültünk egy jót azon, hogy az Xbox Sony TV-re van kötve, azt most nem részletezem hogy mi olyan vicces ezen, hátha rájössz magadtól is. Erre te ráreagálsz egy baromságot, mert neked nem tetszik hogy mi valami olyanon nevetünk, ami neked nem vicces. Akkor most ki a szemétláda te szemétláda? :-)
25.
25.
kulajo
#22: úgy van trükkös kis szemétláda vagy
24.
24.
ADMlN
#23: Hahaha, ez tetszik! Beszólsz és utána ha védekezem akkor én vagyok a f*sz. Trükkös kis szemétláda vagy. :D
23.
23.
csoki0619
#20: Ne haragudj! Legközelebb ha nevetni szeretnék, akkor majd előtte megkérdezlek, hogy szabad-e!
22.
22.
ikaralyos01
#18: Akinek 15000ft-on múlik, hogy vesz konzolt vagy nem, az ne is vegyen. 18k egy játék. Miről beszélünk?????
21.
21.
DON GONDOCS
Amikor a sony előhozakodik valami újdonsággal PS4+Vita Bundle, akkor az MS-is rákapcsol a maga módján ezt szeretem.
20.
20.
ADMlN
#19: Ha szerinted ez vicces, akkor nem az én humorérzékemmel van a probléma...
19.
19.
csoki0619
#9: Nem is értem miért nem álltál sorban mikor a humorérzéket osztogatták!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...