Blogajánló: Gyűjtemények gyűjteménye

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 18.
  • Hír
Link másolása
Munkátok gyümölcseiből szemezgetve ezúttal öt bejegyzés is helyet kapott a blogajánlóban, melynek fő témáját a héten a különféle összefoglalók, élménybeszámolók és gyűjtemények adják. Jól nyomtátok!

Mikor válogatok a munkáitokból, néha nagyon nehéz kiválasztani, hogy ki az, aki bekerül, és ki az, akinek a nevét nem szedjük félkövér betűkkel. Elárulom, hogy minden munkának örülünk, és jó látnunk, ahogy újra meg újra ott szerepelnek a neveitek a közösségi blogok listájában, hiszen az oldal attól él, hogy ti és a kommentelők kifejtitek a véleményeteket és beszéltek egymással, velünk.

Nem győzöm hangsúlyozni: mindenkit értékelünk, még akkor is, ha nem írunk róluk név szerint, és reméljük, hogy jövő héten is velünk tartotok majd! Ezúttal különösen nehéz volt négy nevet kihúzni a kalapból, így most öten lettetek. Nem is szaporítom a szót, íme, a termés:

  • Én, Frankenstein - Időnként mindannyian látunk pocsék filmeket, melyekről az elpazarolt órák után szeretnénk szaftosan kiereszteni a gőzt. Kryszisz az Én, Frankenstein című produkcióról mondja el kendőzetlen véleményét, amivel meg kell mondjam, magam is egyetértek.
  • Heti Filmajánló - A jó tapasztalatok megosztása becsülendő. Többek közt a blogajánló is erről a tőről fakad, hiszen megmutatjuk egymásnak, mik azok a művek, melyekre érdemes figyelmet fordítani a heti szabadidőtökben. Godach ezúttal egy egész csomaggal készült nekünk, melynek tartalma egy szombattól péntekig tartó, színes összetételű filmválogatás.
  • NextGen PC - a hardware kiválasztása - ADMIN remek induló lépéseket mutat azoknak, akik szeretnének felépíteni egy naprakész gamer PC-t. Én épp túl vagyok egy hasonló küldetésen, amit hasonló elvek szerint végeztem, mint felhasználótársam. Tény, hogy a PC drágább platform, mint a konzol, de a vasépítés nagy öröm, és sokan talán ezt szeretjük a legjobban az egészben.
  • 200!!! - Zoja is bizonyítja, mennyire értékes egy jó barát, jöjjön hát egy közismert név, aki sosem feledkezik meg rólunk, ha épp blogbejegyzésekre kiéhezetten vadul böngészni kezdjük a Gamekapocs adatbázisát. Természetesen mi is értékeljük, hogy itt van velünk minden héten, a jubileumi számok pedig amúgy is ünneplést érdemelnek. Gratulálunk a kétszázadik bejegyzéshez Yanez.
  • [GAMESCOM] Az egyik legnagyobb csalódás és egyik legnagyobb öröm - A Gamescom hetében DaemonX összegzőjében sok fontos momentumát megtalálhatjuk a Kölnben tartott nemzetközi gamer konferenciának. Majd felbukkant Hideo Kojima, Guillermo del Toro és Norman Reedus neve. Ennek egyik velejárója volt, hogy az urat megszállta az új projektként induló, de régi húrokat pengető Silent Hill szelleme. Jó, rajta kívül még sokunkat.
8.
8.
PaprikaJancsi
7.
7.
ADMlN
Nagyon megtisztelő, hogy itt szerepelhet az írásom. :)
5.
5.
Norbiii
Nagy grat a blogíróknak, és Arellnek is a remek munkáért!
4.
4.
SzDavid99
Gratulálok mindenkinek! :) Mindig élmény jó blogokat olvasni!
3.
3.
godach
Örülök hogy ismét bekerülhettem és én is Gratulálok a többieknek.
2.
2.
RangerFox
1.
1.
Yanez
Köszönöm szépen, és a többieknek is gratulálok a remek bejegyzésekért!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...