Közösségi játék készül a Project Morpheusra

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 6.
  • Hír
Link másolása
A Sony házon belül készít közösségi VR-játékot a Project Morpheusra. A címet a Singstarról elhíresült London Studio készíti, de ennek a csapatnak köszönhettük az EyeToy kamerát is. Kapcsolatépítések jönnek a virtuális térben?

A Sony új gondolja, hogy a Project Morpheus remek táptalajt biztosít a közösségi játékoknak is. Az SCE London Studio direktora, Dave Ranyard a Digital Spynak adott interjújában kifejtette, hogy rendkívül fontosak a csapat számára a közösségi játékok.

Már rendelkeznek egy csomó társalkalmazással, a címben kölcsönhatásba léphetünk más játékosokkal, példaként egy kísértetházas alkotást vizionált, amely szerinte zseniális lenne.

Ranyard szerint a jelenlegi demókat össze sem lehet hasonlítani azzal, amit ők ki tudnak hozni a Project Morpheusból. A Street Luge vagy a The Deep korántsem tekinthető teljes játéknak, inkább csak felületesen mutatják be, hogy mire képes a VR-szemüveg.

Mivel a ketyere jelenleg is fejlesztés alatt van és megjelenési dátummal sem rendelkezik, Ranyardék így is nagyon elégedettek a játékukkal, amely szerintük még több emberhez eljuthat majd, akik nem feltétlen csak a móka kedvéért próbálják ki a headsetet.

2.
2.
ChrissyCostanza
Nekem erről a Sword Art Online jutott eszembe. ._.
1.
1.
leilu
Ezt a Street Luge és The Deep vonalat már felejthetik is,nehogy nekem ilyen baromságokkal jöjjenek ki,mert ezekkel meg a kajli hullámvasúttal tőlem nem szednek ki egy vasat sem.Eddig még egy valamirevaló ötletük nem volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...