Vajon ki kapott szerepet az Uncharted 4-ben?

Ha ismerősnek tűnt Sam Drake hangja a szombati Uncharted 4-demóban, az nem volt véletlen: őt is az a Troy Baker szólaltatja majd meg, aki gyakorlatilag minden fontosabb videojátékban szerepet kap újabban.

Troy Baker adja majd a hangját Sam Drake-nek, Nathan bátyjának az Uncharted negyedik részében. A karakter a hétvégi gameplay demóban is feltűnt, Baker ezután erősítette meg a Twitteren, hogy szerepelni fog a játékban: "'Jó látni, hogy még élsz, öcskös' - igen, ez én voltam, és marha büszke vagyok."


A hírnek van egy kevésbé és egy sokkal inkább érdekesebb vetülete.

A kevésbé érdekes az, hogy tulajdonképpen meg sem lepődtünk Baker szerepeltetésén. Baker már a The Last of Usban is főszerepet kapott, de játszott a legutóbbi BioShockban, a Shadow of Mordorban, a Far Cry 4-ben, de benne lesz az új Metal Gear Solidban és a Batman: Arkham Knightban is. Komolyan, nincs jó olyan játék szinte, amibe ne ugrott volna be mostanság.

Az érdekes vetület viszont spoileres lehet, ha ez zavar, ne is olvass tovább!

Az imént az a Todd Stashwick is bekavart a képbe, aki eredetileg íróként és szinkronszínészként dolgozott az Uncharted 4-en, de az év elején átigazolt a Visceral Gameshez Star Wars-játékot fejleszteni Amy Henniggel. Ő egy twitteres kérdésre válaszolta azt, hogy eredetileg ő játszotta volna Nathan bátyját, ami abból a szempontból csavar, hogy ő narrálta a játék legelső teaserét is, méghozzá az eddigi találgatások szerint a folytatás főgonoszaként. Feltesszük mi a kérdést helyetted: végül Sam Drake lesz a rosszfiú?

25 komment - szólj hozzá!