H1Z1 - Januárban a Steam Early Access-en

A Sony Online Entertainment megerősítette, hogy posztapokaliptikus, zombis MMO játékuk, a H1Z1 januártól elérhető lesz a Steam Early Access-en, így aki szeretné, idő előtt kipróbálhatja majd a játékot.

Hamarosan komoly kihívót kaphat a DayZ, a Sony Online Entertainment ugyanis bejelentette, január 15-től 19,99 dollár ellenében elérhető lesz a H1Z1 a Steam Early Access keretén belül. A cég elnöke, John Smedley azt is megerősítette, két különböző verziót kap majd a játék.


Az első lesz a már említett korai steames hozzáférés, ami közel sem tükrözi a végleges játék minőségét, így Smedley mindenkit figyelmeztet, hogy aki a végleges változattal szeretne majd játszani, az most ne vegye meg a steames korai verziót, annak a célja ugyanis az, hogy a visszajelzések alapján tovább finomítsanak a játék minden elemén. A második egy drágább, s értelemszerűen több mindent tartalmazó változat lesz, de annak tartalmáról csak később tájékoztatnak minket a készítők.

A H1Z1 PC-re és PlayStation 4-re fog megjelenni, ha pedig szeretnél többet megtudni a játékról, olvasd el előzetesünket.

Köszi, Kupai97!

7 komment - szólj hozzá!