Just Survive

PC

Akció, Horror, Zombis, Sandbox
Kiadó: Daybreak Company, Fejlesztő: Daybreak Company
Nyitott világú zombis MMO a SOE egykori fejesétől, amely free-to-play modellben érkezik.
Értékelés: Nincs még értékelve

Lehúzza a rolót a H1Z1: Just Survive

Októberben bezárja a kapuit a klasszikus túlélőjátékként működő Just Survive, a Daybreak csapata a jövőben kizárólag a H1Z1: Battle Royale-ra kíván fókuszálni. A játékon belüli vásárlás lehetőségét már le is tiltották.
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Megint nevet vált a H1Z1: Just Survive

A zombis túlélőjáték tavaly vált két résszé, most az eredeti anyagot érik komolyabb változások. A címen például ismét variálnak a készítők, a H1Z1: Just Survive ezentúl Just Survive néven fut majd.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

H1Z1 - teaser traileren a szétválasztott részek

Február elején jelentette be a Daybreak Game Company, hogy két részre szedi a H1Z1-et, így egy nyílt világú és túlélésre építkező epizódot, illetve egy aréna shootert kapunk majd. Most mindkét mód kapott egy-egy rövid teasert.

Két játékká bomlik a H1Z1

Két játékká szedik szét a H1Z1-et, melyből az egyik ráadásul a nyáron konzolokra is megjelenik. A fejlesztő Daybreak Game Company szerint így több játékos igényét is ki tudják elégíteni.

Lemondott a Daybreak elnöke

John Smedley, a Daybreak Game Company (korábban Sony Online Entertainment) társalapítója és vezérigazgatója távozott a cégtől. Nem tudni még, hogy a lemondásnak köze lehet-e a Lizard Squad-féle hackertámadáshoz.

Hackertámadás érte a Daybreak Studios játékait

A Lizard Squad újra hallatott magáról, ezúttal a Daybreak Studios játékai, a H1Z1, a Planetside 2 és az Everquest a szenvedő alanyok. A DDoS-támadás John Smedley és a hackerek közti ellentétekre vezethető vissza.

H1Z1 - a játékosok félnek a sötétben

Nagyon furcsa jelenséggel szembesülhetünk a H1Z1 szerverein. A Daybreak Game Company fejese, Jon Smedley szerint a játékosok nem szeretik az ingame éjszakát, így ha leszáll az éj, egyszerűen kilépnek az MMO-ból.

Egymillióan vették meg a H1Z1-et eddig

Nehezen indult a H1Z1 pályafutása, de úgy tűnik, ráharaptak a játékosok: már több mint egymillió vásárlója van a játéknak, amiről egyébként annyit kell tudni, hogy csak az Early Access-változata fizetős, amúgy free-to-play lesz.

Leépítések a H1Z1 és a PlanetSide 2 fejlesztőinél

Miután a Sony eladta a Sony Online Entertainment csapatát, a stúdió Daybreak Game Company néven folytatta pályafutását. Azonban az új tulajdonos átszervezi a stúdiót, néhány fejlesztőnek felmondott.

Eladta a Sony a Sony Online Entertainmentet

Hoppá-hoppá, erősen indul ez a február: a Sony eladta a Sony Online Entertainmentet egy befektetési cégnek, így az a továbbiakban tőle függetlenül és Daybreak Game Company néven működik majd.

A jó, a rossz és a csúf

A játékmegjelenések akadoznak, azonban annál szaftosabb hírek várják a játékvilág rajongóit. Ezen a héten is történtek bejelentések és emellett sajnos történtek késések is.

Problémásan startolt a H1Z1

Pár nappal ezelőtt jelent meg a Sony Online Entertainment új MMO-jának, a H1Z1-nek a korai hozzáférésű változata. Egyelőre úgy tűnik, a játékosok nem igazán azt kapták, amire számítottak.

H1Z1 - holnap elstartol az early access változat

Az ígéreteknek megfelelően a Sony Online Entertainment csütörtökön útjára bocsájtja a H1Z1 korai hozzáférésű változatát a Steamen. A stúdió semmit nem bíz a véletlenre: tisztességes szerverparkot biztosít a felhasználóknak.

CES 2015: Így néz ki most a H1Z1

A Sony Online Entertainment is kinn van a Las Vegas-i kiállításon, ahol néhány szerencsés érdeklődő már kipróbálhatta a zombis MMO-jukat. Az IGN jóvoltából most 12 percen keresztül belenézhetünk a H1Z1-be.

H1Z1 - Januárban a Steam Early Access-en

A Sony Online Entertainment megerősítette, hogy posztapokaliptikus, zombis MMO játékuk, a H1Z1 januártól elérhető lesz a Steam Early Access-en, így aki szeretné, idő előtt kipróbálhatja majd a játékot.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

H1Z1 - két új előzetes

Már a bejelentéskor sejtettük, hogy a Sony Online Entertainment zombis MMO-ja, a H1Z1 PlayStation 4-en is tiszteletét teszi, ám a minap egy Las Vegas-i rendezvényen hivatalossá vált a dolog.

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.

A heti galériafrissítés

Ezen a hétvégén lecsekkolhattok néhány panorámaképet a Destiny bolygóiról, három új hátborzongató screenshottal bővült az Alien: Isolation felhozatala, és a héten leleplezett Escape Dead Island is megmutatja magát.

H1Z1 - új részletek és videó

A Sony Online Entertainment közelgő zombis MMORPG-je folyamatosan finomodik. Most már tudjuk, hogy havas környezetben is túl kell élnünk, emellett egy több mint tízperces gameplay felvétellel is szolgálhatunk.