Megint nevet vált a H1Z1: Just Survive

A zombis túlélőjáték tavaly vált két résszé, most az eredeti anyagot érik komolyabb változások. A címen például ismét variálnak a készítők, a H1Z1: Just Survive ezentúl Just Survive néven fut majd.

A Daybreak Company, vagyis az egykori Sony Online Entertainment H1Z1 címmel kezdte el fejleszteni a saját DayZ-jét, tavaly azonban bejelentette, hogy két különálló játékként viszi tovább a projektet: a H1Z1: Just Survive kizárólag PC-re készül, és megőrzi az eredeti túlélős koncepciót, míg a multiplatform H1Z1: King of the Kill egy akciódúsabb lövölde lesz, amely szeptemberben érkezik.

Most a túlélőjáték kapcsán jelentettek be komolyabb változásokat a fejlesztők, kiderült például, hogy a program címe szimplán Just Survive lesz ezentúl, mert szeretnék leválasztani a H1Z1-univerzumról. Hogy mikorra fejezik be az Early Access-anyagot a srácok, az nem derült ki, a minap azonban kapott egy frissítést is a játék, amely új tartalmakat és funkciókat hozott magával.

A frissítés nyomán új pálya érkezik a meglévő helyére, a Badwater Canyon állítólag több különböző játékstílusnak is teret enged. A készítők célzottabban szórták el a lootot rajta, így bőven akad majd felfedeznivaló, és vertikálisan is kiterjedtebb, mint elődje. Az új játékvilág már a most bemutatkozó erődöknek is helyet biztosít, a játékosok ugyanis arra is lehetőséget kapnak, felhúzzák és csapdákkal megerősítve bebiztosítsák a maguk kis bázisát. Átalakul a harcrendszer, és a fegyvereket is a nulláról rakták össze újra - most már mindegyik egyedinek hat az ígéretek szerint.


Végül bemutatkozott az új játékbeli valuta a Golden Eagle Coinok formájában, amiket az értékes tárgyak elcserélésével gyűjthetünk majd. A pénzből vásárolhatjuk meg az erődök helyét, de a későbbiekben másra is elkölthetjük.

6 komment - szólj hozzá!