The Banner Saga - traileren a konzolos változatok

Link másolása
A PlayStation Experience alkalmával jelentették be, hogy PS Vitára és PS4-re is ellátogat a PC-re év elején megjelent vikinges RPG. Most egy trailer is érkezett az új verziók tiszteletére.

Pontos dátummal még nem tudunk szolgálni, de ahogy a Playstation Experience-en is elhangzott, valamikor jövő év elején PS4-re és PS Vitára is megjelenik a The Banner Saga. A Stoic Studio vikinges RPG-je nagy sikert aratott PC-n és mobil platformokon, így borítékolható volt a konzolos változat is. A playstationös verziók tiszteletére - kicsit megkésve - egy trailer is befutott. Íme:


A konzolos változatok mellett a játék folytatása is fejlesztés alatt áll, mely valamikor 2015-ben fog megjelenni. A második rész már alapból multiplatform cím lesz, így PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is érkezik.

4.
4.
Nottingham
#2: Nyilván nem vagyunk egyformák, más az ízlésünk, ezért is mondtam, hogy nem ilyen stílusú játékokhoz vagyok szokva.:) De azt tényleg el kell ismernem, mint már mondtam, hogy a grafika az nagyon tetszett!:)
3.
3.
Dugong
#2: Egyetértek. Nekem is az év egyik legmeghatározóbb címe volt. Kiemelném még a zenéjét is, meg úgy általában a hangokat. Sokat adtak az élményhez és a döntéseknek komoly következményei vannak.
2.
2.
eszem
#1: Ez a játék azoknak szól akik imádták/imádják a lapozgatós szerepjátékos könyveket. Számomra ez a játék többet ért mint megannyi AAA címnek hazudott "valami". Maga a történet nagyon tetszett, jók a karakterek, a rajzolt világ lenyűgöző. A harcrendszer/karakterfejlesztés picit butuska de ez nem von le semmit az értékéből. Szerintem remekmű, de biztos vagyok benne, hogy nem mindenkinek fog tetszeni.
1.
1.
Nottingham
En ugy kb fel eve kiprobaltam,de nem igazan jott be.Olyan vontatottnak,lassunak tunt, bar ez az en hibam is lehet, nem az ilyen jatekokhoz vagyok szokva.:D De a grafika stilusa az nagyon tetszett!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...