Mégse csúszik a PC-s Grand Theft Auto V

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A korábbi pletykákkal ellentétben mégse késik a január végére időzített, PC-s Grand Theft Auto V megjelenése. Ezt maga a Rockstar egyik megbízott embere erősítette meg a játék honlapján folytatott kérdezz-felelekben.

Az év elején arról lehetett olvasni, hogy váratlanul módosult a Grand Theft Auto V steames adatlapján található megjelenési dátum, s valószínűleg csúszni fog az eredetileg január 27-re időzített PC-s premier.

A Rockstar végül elébe ment a találgatásoknak, s a csapat egyik alkalmazottja a játék hivatalos oldalán leszögezte, szó sincs késésről, a legtöbb helyen, így nálunk is a tavalyi év legjobbjának választott GTA V PC-s átirata a korábban megerősített január végi időpontban lesz majd megvásárolható.

62.
62.
gel00
Mégis csúszik
http://www.rockstargames.com/newswire/article/52374/gtav-pc-new-release-date-first-screens-and-system-specs
61.
61.
rappit
#58: Mi a f*sz most úgy őszintén? Te neked ha a p*nákról beszélnek sztem akkor is fel tudod hozni a szélsőséges dumádat :D.
59.
59.
lesik20
#58: Hogy a p***** jön ez a GTA-hoz úgy öszintén.

Akkor ne játsz vele. Ilyen egyszerű. Ez nem a jobbik.hu hogy itt terjezd az igét
58.
58.
Blueberry
De jó tudni ;) jó tudni hogy ausztráliában is "félelemben" élnek az néhány koszos-neveletlen putriszökevény miatt,mert egyedűl mit kezdenél 7-8 többségében börtöntőltelékkel? Vagy pl.:mikor a 11-12 éves c...ny gyerek kezd el emberkedni,de nem csaphatod le mert "támad a familia", vagy pl.:melyik országban van az hogy "kisebbségi" lehúzza népet? Hányszor hallani hogy bármi segítséget-juttatást a cigány kapta mert a csorbán fajtája
56.
56.
DON GONDOCS
#39: +1 Oké legyen a multi fizetős de egy single játékért ne 17e+ legyen az ára.
54.
54.
rappit
#50: Ilyen gondolkodásmóddal ba**meg elásnám magam nem online fórumokon hirdetném.... .von_Wolf-ra nem is reagálok, mert ő szerintem egyszerűen trollkodik, vagy ha nem akkor szimplán egy előítéletes idióta barom, aki a neten próbálja hirdetni a hátramaradott gondolkodásmódját figyelem után éhezve.
52.
52.
lesik20
#51: Ha meg most elkezdi valaki hogy "Nem is azok játszák de ez a játék azt szimulálja"

EMBER EZ A GTA. JÁTSZÁL INKÁBB LEGO BATMANNEL HA MÁST Akarsz
51.
51.
lesik20
Amúgy tök poén hogy képesek behozni ezt a szánalmas témát ide. Biztos vannak olyan oldalak ahol ezt a téma van előtérben de ez Gamekapocs.

Jézusom hol vannak a moderátorok. Mi a fenéért kell valakinek itt c*****znia itt?
Megjegyzem ez nem kissebség kérdése. Emberek egyszerüen tahók.

Amerikában is ugyanez a helyzet, Ausztráliában is. Mindenhol...

Magyar GTA SA szervereken ugyanez a helyzet, még ott is ahol a TS kötelező és egy roma származásu sincs bent
50.
50.
frankdelgado
OFF

Tegyük tisztába a dolgokat, Von Wolf hozzászólása előítéletes, nem rasszista. Nézzetek utána. A nevezett nemzetiség jóravaló polgára pedig lehet, h jó játékostárs, odaadóan pusztítja a rendőröket veled együtt a játékban, de amikor elmész otthonról kirámolja a lakásodat és ha találkozol vele az italboltban, akkor megkésel. A liberális gondolkodás meg csak addig tart, amíg nem szembesülsz ezzel a ténnyel.
49.
49.
rappit
Szánalmas ennek az oldalnak a közössége...
48.
48.
Exorcist
46# Ha valóban tapasztaláson alapulna a hozzászólásod, akkor tudnád,
hogy egy ""lengyel cigány"" is lehet jó játékostárs.
Talán majd idővel rájössz, hogy a gyűlölet keltésnek nincs értelme.

47.
47.
frankdelgado
Azért gáz, hogy legtöbb játékos meg van őrülve ezért a cigányszimulátorért. Nem mondom, egy év alatt sikerült végigjátszanom boxon, de az év játékához azért ennél jóval több kellene. A multi meg ebben is ugyanaz lehet, mint az előzőben. Csapatod a haverokkal a városban, néhány óra móka, aztán mehet a levesbe.
45.
45.
Blueberry
XDDD "rasszista ember" xDDD tuti jobb volna ha pár dolgot vissza hoznának a rendeleteiből ;) nem volnának "familiálisan erősen pigmentált" egyének (csorbán és társai) vagy nem volna az h mindent tönkre tesznek mert nem csinálnak velük semmit vagy mikor már nem mer az ember iskolába menni mert 1el elbírna de ezek mindig falkában járnak,és az egóuk a 800at súrolja (bűdös magyar...)mintha nem ők élősködnének a világon
43.
43.
misiizsai
Remélem ugyan úgy nem lesz warez verzió belőle mint a The Crewból pl :)
Régen én is warezoltam de 2-3 éve már benőtt a fejem.Jelenleg 21 éves vagyok ami nagyon kell azt megveszem azonnal ami nem azzal várok míg lemegy 2-4 ezerre az ára..Nagyon sok a sóher ember...
39.
39.
Blueberry
+1 magasról teszek másnak a nyomorára,ha lehetne már töretném is a ps4-et
35.
35.
BullDogh
Nem egy két nagyobb játék esetében fordult már elő, hogy a warez verzió vagy 2 nappal hamarabb volt elérhető és játszható mint a rendes game...
34.
34.
randall13
#33: Ezek a weboldalukon komolyan számolják, hogy hány napja nincs törés a fifa15-höz? xD Tökjó.
33.
33.
rayden02
#19: Rosszul tudod,az csak pletyi :D
http://i.imgur.com/9XJFEIc.jpg
32.
32.
randall13
a moderátorok új rekordja: 51 perc
26.
26.
GAMEROD
Én megveszem eredetiben, nem vacakolok másolásvédelmekkel. Emlékszek, a 4-gyel is csak napokkal később lehetett játszani a feltört verziókban, mert elkezdett imbolyogni a kép, mint amikor full részegre iszod magad benne. Ilyen meglepetésekre nem leszek kíváncsi.
25.
25.
GAMEROD
#11: Nem volt elég a másfél év várakozás szerinted? No meg úgy fostok a gépigény miatt mint egy influenzás kóbormacska vazze. Vegyétek már észre hogy a GTA4 óta négyszereződött, sőt nyolcszorozódott egyes hardverek teljesítménye. Nyilván nem egy AT386-oson kell nekifogni játszani, de egy mai alapgépen simán futnia kell. Megkockáztatom hogy még a GTA4-nél is simábban fog futni ugyanazon gépen.
20.
20.
rappit
#18: Én arra gondoltam, hogy az E:D-ben van töltés 2 naprendszer közt, míg a GTA-ban szabadon bejárhatod töltés nélkül. Most nem azt mondom, hogy ez hűde nagy szám de az E:D-hez attól még egy kevesebb gép is elég sztem.
19.
19.
anarchoid
Hallom uj masolasvedelem, lesz , remelem nem a legalis tulajok fogjak megszivni ;)
18.
18.
randall13
#16: Jajj nemáááár. Hogy tudsz ekkora hülyeségeket írni? Gondolod, hogy a GTA-ban kiszámolja az engine, hogy egy kilométerrel odébb mi történik? Ha igen, az már régen rossz.
Az Ubisoft mondjuk bepróbálkozott vele a Unitynél. 30000-res tömeg, még mindig röhögök rajtuk.
17.
17.
Dízel
#9: hát pedig ez tényeg nem egy nagy eresztés grafika szinten. szóval egy közepes pcn siman mennie kell, töltő képernyő ide vagy oda....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...