Cyberpunk 2077 - Egyelőre parkolópályán

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A CD Projekt RED PR-marketingese, Michal Platkow-Gilewski a GameSpotnak elárulta, jelenleg mindenki a The Witcher 3: Wild Hunton dolgozik, így egy jó ideig nem fogunk még hallani a várva várt Cyberpunk 2077-ről.

A CD Projekt RED még a 2012-es E3-on mutatta be a Cyberpunk 2077-et, amiről azóta alig lehetett hallani. Nagyon úgy tűnik, ez egy ideig így is marad, Michal Platkow-Gilewski, a cég PR-osa a GameSpotnak ugyanis elmondta, jelenleg mindenki a májusra áttolt, tegnap épp hivatalos PC-s rendszerkövetelménnyel kedveskedő The Witcher 3: Wild Hunton dolgozik.

Éppen ezért az a lengyel stúdió legelső szabálya, hogy semmit nem mondanak a játékról, de aggodalomra semmi ok, minden rendben van, csak kicsit parkolópályára került most a fejlesztés.

A Cyberpunk 2077 Mike Pondsmith azonos nevű asztali, papíralapú szerepjátékán alapul, s a tervek szerint PC mellett PlayStation 4-en és Xbox One-on fog megjelenni.

9.
9.
Norbaa
Majd megkapjuk 2077-be :D
8.
8.
giga321
Pedig az egyetlen játék ami érdekel és amit várok a srácoktól. Állandóan csak a wictcher.
5.
5.
balint23h
Túl korán jelentették be meg jött ki a trailer.
4.
4.
eszem
#2: De az Archive-nek baromi jó reklám volt :)
3.
3.
Blueberry
Jó lesz :) csak siessen
2.
2.
serioustomy
Legalább a következő E3-on mutathatnának róla még valamit. Azzal az egyetlen teaserrel nem érem be >.<' Még pár képnek is örülnék.
1.
1.
Hat, eloszor azt remeltem, hogy jon a witcher utan 2016-ban,.de igy lehet.h 2017-nel elobb nem fog :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...