Megvan a Ride megjelenési dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha hivatalos gameplayt még nem láttunk a Milestone új motoros játékáról, a fejlesztők ennek ellenére elárulták a Ride premierjének pontos időpontját. Március végén brutális gépszörnyekkel szaggathatjuk az aszfaltot.

Az olasz Milestone semmit nem bíz a véletlenre: egy hónapja jelentették be új alkotásukat, a Ride-ot, amely a srácok első saját fejlesztésű alkotása lesz a licencelt WRC- és MotoGP-játékok után.


Végre teljesen szabad kezet kapnak a készítők: állítólag vérbeli motorszimulátorral lesz dolgunk, amelyben 100 különböző kétkerekűvel róhatjuk a köröket a klasszikus, történelmi, vidéki és városi pályákon. Ismerve a Milestone korábbi munkáit, mérget vennénk rá, hogy az arcade felé billen majd a mérleg nyelve.

Teljesen személyre szabhatjuk a motorokat, amelyekkel négy különböző kategóriában (Superbikes, Supersports, Naked, Historical) versenyezhetünk.

Szóval a pontos dátum: a játék március 20-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

4.
4.
Angelwing
motoros Gran Turismo :) legalábbis a grafika hasonló.
3.
3.
logic5
Hátsónézetből am ki játszik motoros játékot? Belső nézet nem is lesz benne? az utsó motoros címem a MotoGP 07 volt. Azt még a THQ és a climax csinálta. azóta mind kuka!
2.
2.
DON GONDOCS
Grafikára egész mutatós. Az utolsó motoros játék amivel játszottam a Motorcycle Club-volt, ami egyszerűen borzalmasan sikerült..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...