Gearbox: új Brothers in Armsot szeretnénk

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Mikey Neumann, a Gearbox kreatív igazgatója a PAX Easten tartott panelbeszélgetésen elárulta, nem tekintik lezártnak Matt Baker őrnagy történetét, s mindenképpen szeretnék elkészíteni az új Brothers in Arms-játékot.

Legutóbb 2012-ben hallhattunk utoljára a Brothers in Armsról, akkor ugyanis még úgy tűnt, hogy Furious 4 alcímmel tér majd vissza a sorozat. A Gearbox végül újragondolta a könnyed, négyfős kooperatív módra kihegyezett játék koncepcióját, s úgy döntöttek, hogy bár nem hajítják ki az alapokat, de függetlenítik a Brothers in Arms franchise-tól. Azóta eltelt három év, hírünk pedig továbbra sincs a Furious 4 és sajnos az új BiA-játékról se.

A hétvégén tartott PAX Easten azonban végre konkrétabb infók érkeztek a sorozat kapcsán, a Gearbox panelbeszélgetésén Troy Baker szinkronszínész ugyanis elárulta, nagyon élvezte, hogy ő kölcsönözhette a hangját Matt Bakernek, s nagyon sajnálja, hogy nem kapott új részt a sorozat. Ekkor vágott közbe a stúdió kreatív igazgatója, Mikey Neumann, aki elmondta, sose tekintették lezártnak a játék történetét, s mindig is folytatni akarták a sorozatot, így Baker meg fogja kapni, amire vágyik, s újra a Brothers in Armson dolgozhat majd.

Neumann azonban leszögezte, szó sincs hivatalos bejelentésről.

7.
7.
godach
#6: Akkor azt máshol kérjed barátom. Ez a WWII BiA helye, kérlek :)
6.
6.
kopic
Én inkább Borderlands 3-at szeretnék...
3.
3.
PaulMarloW
#1: neked legyen igazad úgy lesz :)
2.
2.
godach
:O Na, az szép. Én még ott ragadtam le, hogy készül az új BiA játék is és a különálló játékká kinőtt Furious4 is. Azóta is várom a bejelentést. Hát, úgy néz ki, várhatom.
1.
1.
crytek
UE4-el remélem.Az első részt is kiadhatnák DX12@UE4-el!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...