Evolve - a Take-Two elégedett vele

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 11.
  • Biznisz
Link másolása
Habár több jel is arra utal, hogy az Evolve körüli őrület gyorsan lecsengett, a játék mögött álló Take-Two elnöke nem aggódik, sőt elmondása szerint nagyon is elégedettek a címmel.

Habár az Evolve nem lett rossz játék, az eddigi jelek alapján nem tudta meggyőzni a játékosokat. Pontos eladási adatok híján csak külső források alapján tippelhetünk a játék teljesítményére: a brit játékeladási toplistán például a jó rajtot követően viszonylag gyorsan lecsengett az érdeklődés a cím körül, és ezt mutatják a Steam játékosstatisztikái is.

Ettől függetlenül a játék mögött álló Take-Two nem aggódik, a cég elnöke, Karl Slatoff szerint az Evolve jól teljesített a kasszáknál, és ha a számokat vesszük, a DLC-áradatot is jól fogadták a játékosok. Mindezt a Piper Jaffray Technology, Media, and Telecommunications Conference-en mondta el, az alábbiakban idézzük őt:

"Amikor felkaroltuk az Evolve-ot, az ösztöneink azt súgták, hogy valami nagyon különlegessel van dolgunk, és ahogy a játék fejlődött, kiderült, hogy nem tévedtünk. Nagyon elégedettek vagyunk, egy hihetetlenül sikeres rajtot tudhatunk magunk mögött, és nagyon boldogok vagyunk a dolgok alakulása kapcsán, főleg a digitális oldalt tekintve. A digitális eladások nagyon erősek voltak, nemcsak a teljes játék, de a szezonbérlet letöltései is jó számokat produkáltak. Nem fogok pontos adatokat mondani, de nagyon elégedettek vagyunk velük."

Ennyi, bármit is jelentsen ez. Az azért furcsa, hogy az Evolve kapcsán mindenféle számot hallottunk már, de az eladásokat valamiért titkolják a készítők.

10.
10.
hedzsooo
Na, legalább ők elégedettek vele! xD -_-
9.
9.
number361
"az Evolve jól teljesített a kasszáknál"

Persze, hogy jó teljtesített. Az elmúlt idők egyik legdrágább semmije van benne a DLC halmazával, majdnem olyan rossz, mint egy Apple Watch. A játék annyira fejős tehén, hogy telepítsnél hallod már, hogy azt mondja "MOO~!"

"a DLC-áradatot is jól fogadták a játékosok"

Persze, meg steamen a kismillió "NEVEDDMEG! FEJŐS TEHÉN A JÁTÉK! DLC TÖMKELEG!!!" kritika pontosan azt jelenti, hogy jól fogadták. Átvitt értelemben.

Ehhez csak gratulálni tudok emberek.
8.
8.
Aanash
#6: Ez igaz..
A Dishonored pedig egy gyöngyszem:)
A dlc-kel csak annyi a bajom hogy túlzásokba kezdenek esni..
Dead Or Alive 5: Last Round...mindent külön vegyél meg:D
7.
7.
TheNick
#6: Mert menő fikázni. Persze a codnál és hasonlóknál semmi gond nincs ezzel, csak itt.

A játékról már írtam korábban, szerintem is gyenge lett. Valószínűleg a zuhanás oka, hogy kipróbálták az emberek, ha már felkapott lett (ma már kb. minden az lehet, tekintve hogy a youtube-on első nap már jönnek a bemutatók, gameplayek), de nem tudta őket maradásra bírni, mivel monoton és nincs sok frissesség benne.
6.
6.
Elyas
Nem értem miért akkora felháborodás ez a dlc mennyiség ennél a játéknál. A legtöbb csak skin, 1-2 van ami tényleg nagyobb de az pont annyit vesz el a játékból mint manapság minden hasonló cím. ráadásul még meg sem kell venned.

Teszem hozzá én rühellem a dlcket, eddig egyetlen játék volt ahol a dlc megérte (Dishonored) de ott az inkább kiegészítő volt mint dlc. Remélem az egész dlcs lófasz bukik és jönnek vissza a kiegek.
5.
5.
DarkAssists
Legyen egy összetartó magyar közösség többjátékos játékról van szó csatlakozzon mindenki tehát az alábbi csoporton steamen : Evolve Hungary !
4.
4.
Hiába az érdekes felállás, ha nem szível lélekkel csinálnak valamit és kifejezetten pénzcsinálást tartják a szem előtt pontosan ez fog történni. Ez egy közepes iparosmunka, semmi több, egy újabb Titanfall... Szép lassan ( gyorsan ) az emészeté lesz... teszem hozzá csendben: jogosan...
3.
3.
Hunszi
Persze, hogy jól áll...mivel elég, ha csak minden 10. játékosnak borul el a feje és többszörösét fizeti ki a játéknak a DLC-k hajhászásával.
2.
2.
randall13
És ebből lesz esport játék, mi? :D
1.
1.
mestermagyar
Ki nem szarja le, hogy mit gondolnak ők a játékosok nevében?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...