Kiegészül a The Talos Principle

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavasszal folytatódik a The Talos Principle, a Road to Gehenna nevű kiegészítőben új helyszínekkel, karakterekkel és fejtörőkkel várja a rajongókat a horvát Croteam.

A The Talos Principle meglepetésjáték volt tavaly, ahogy a mi tesztünkben is olvashattátok, a Croteam egy érdekes és változatos kalandjátékot rakott össze nekünk. Aligha véletlen, hogy a PC-re megjelent cím már PlayStation 4-re és NVIDIA Shieldre is készül, ahogy az sem, hogy egy kiegészítő is jön a játékhoz.

Road to Gehenna alcímet viselő adalék tavasszal jelenik meg a Steamen, és természetesen a még idén érkező portok is megkapják majd. A DLC-ben Uriel, Elohim hírvivője "a szimulációja egy eddig ismeretlen, furcsa részét készül felfedezni", annak érdekében, hogy "bármi áron, de felszabadítsa a kárhozottak lelkét".


Na jó, ez így zavaros lehet elsőre, de ismerve a játék folyamatos filozofálását, valószínűleg több értelmet nyer majd a sztori a négy fejezet végigjátszása alatt. A kívülállóknak legyen elég annyi, hogy a kiegészítő egy új, saját kultúrával és történelemmel rendelkező világgal, új karakterekkel és természetesen új fejtörőkkel várja a rajongókat.

1.
1.
markoci555
Majd egy iszonyatos leárazásnál talán rákukkantok. A steam-es kritikáknál a negatívum szinte mindenhol az, hogy nem elég nehezek a rejtvények. Nekem az jött le az egészből, hogy jó a grafikája és ezért zabálják a könnyű kihívást kedvelőek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...