A Team Ninja rebootolja a Dissidia: Final Fantasyt

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Visszatér a Dissidia: Final Fantasy-sorozat, igaz, egyelőre kizárólag a japán játéktermekben találkozhatunk majd a reboottal. További érdekesség, hogy az új részért a Team Ninja felel majd.

A Dissidia: Final Fantasy két részt élt meg eddig, az első és a második is kizárólag PSP-re jelent meg. Egy verekedős címről van szó, amely a Final Fantasy jól ismert karaktereit és bizonyos szerepjátékos elemeit vonultatja fel.


A PSP-s játékok óta nemigen hallottunk a sorozat felől, de úgy tűnik, a Square Enix nem mondott le róla: egy zárt ajtók mögött tartott konferencián jelentett be, hogy a Team Ninja (Dead or Alive, Ninja Gaiden) segítségével rebootolja a címet.

Kommentár nélkül.

Az új fejezet még idén megjelenik a japán játéktermekben, és bár egy évig egész biztosan ott is marad, ha minden jól megy, számíthatunk konzolos változatra is: erről árulkodik, hogy a készítők szerint a játék a PS4-re épít, és maga a játéktermi kabinet is olyan kontrollert használ, amely láthatóan a DualShockot idézi:

3.
3.
MrLentoFan
"igaz, egyelőre kizárólag a japán játéktermekben találkozhatunk majd a reboottal." Hát kösz... Nem baj város cím az biztos :)

Amúgy belegondoltatok már nálunk miért is nincsenek már ilyen játéktermek?
2.
2.
DON GONDOCS
A legjobb dolog ami sorozattal történhet. NG stílusban egy ff játék, ezt muszály lesz beszerezni.
1.
1.
DollSyndrome
Egyik kedvenc sorozatom psp-n. Különösen a második.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...