2,1 millió eladott példánynál jár az Alien: Isolation

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sega is megtartotta március 31-vel végződő pénzügyi esztendejének összegzését. A befektetőknek tartott összefoglalóból kiderült, hogy a tavaly megjelent Alien: Isolationből 2,1 millió példányt kelt el. Vajon lesz folytatás?

A Sega is megtartotta aktuális pénzügyi évének beszámolóját, ebből pedig kiderült, hogy az Alien: Colonial Marines bődületes fiaskója se riasztotta el a vásárlókat az Alien: Isolationtől, így a tavaly októberi premier óta 2,1 millió darab fogyott a játékból.

Ugyan az eredmény messze elmarad a katasztrofálistól, de egy ilyen volumenű, három évig fejlesztett játék esetében ez nem nevezhető kiugró sikernek. A Gameindustry.biz egyik cikkében pedig tovább árnyalja a képet, ebben az írásban ugyanis rávilágítanak, hogy az eladott példányok jelentős része már a leárazott áron kelt el. Közel 440 ezer tulajdonos ugyanis 7,99 és 12,49 fontos árakon vásárolta meg a játékot.

A kiadó többi játéka se teljesített emlékezeteset. A Sonic Boom Rise of Lyric és a Sonic Boom Shattered Crystal összesen 620 ezer példányban fogyott, míg a Persona 4: The Ultimax Ultra Suplex Hold csak 280 ezer vásárlót mozgatott meg.

A Sega a tervek szerint ebben a pénzügyi évben (ami 2016 március végéig tart) legalább 20 játékot dob piacra Japánon kívül. Ebben benne lesznek a mobilos játékok, és persze a nemrég bemutatott Total War: Warhammer is.

9.
9.
KopyAti
Nekem is nagyon bejött a játék, s nem szégyenlem, hogy 37 éves fejjel néha úgy sikítottam fel az ijedtségtől, mint egy szűzkurva!
8.
8.
Benjago
Szerintem nagyon jó befejezése volt, de előtte eléggé elhúzták a finálét.
Emlékszek egyszer úgy megijettem, hogy felrándult a lábam, bevágtam az asztalba, majd megburult az asztal és majdnem leesett a monitorom... XD
2 napig nem tudtam rendesen járni, de nem mondtam el senkinek, hogy miért vertem be. :D
Azóta elő nem veszem.
7.
7.
Ecneb
A játékmenet és a hangulat nekem nagyon bejött, viszont, amit ki nem állhatok az a befejezés.
6.
6.
crytek
Én majd akkor veszem ha 5$ alatt lesz annyit megér nekem!
4.
4.
dcba
#3: Nincs szerkesztes, de azt lefelejtettem, h a jatek baromi jo, csak nekem idegesito volt, de a Outlast is ilyen volt. Tehat az volt vele a bajom, h tul jol sikerult. Csak ahogy elolvastam amit irtam, fikazasnak tunt.
3.
3.
dcba
En anno cakli pakli megvettem season pass-el mindennel es ha 2 orat jatszottam vele, mert annyira idegesitett ez a bena kiszolgaltatotsag erzet, h a szekrenyben kell reszketni es megnyomni a gombok ahhoz, h az Alien megse lasson meg, de van, h akkor is meglat, mert a jatek ugy dontott, hiaba nyomod meg a gombot a megfelelo pillanatban, plusz amikor egy szekrenyben vagy es az Alien ugy dont, h akkor o most abban a 2x2 meteres teruleten fog forogni, akkor volt, h kileptem es sosem leptem vissza.
2.
2.
zozo76hun
en asszem meg 12-ert vettem, de minden fillert megert szamomra. imadtam!
1.
1.
SLi
kb. 6000 forintért vesztegetik most PSNe-en
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...