Tölthető a Metro Redux konzolos demója

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Deep Silver elérhetővé tette a Metro 2033 és a Metro: Last Light Redux-változatainak demóját PS4-en és Xbox One-on. A demók a teljes játékok egyharmadát tartalmazzák, így bizonyára hosszú órákra lekötik a játékosokat.

Hatalmas demókkal örvendeztetett meg minket a Deep Silver. Noha a Metro Redux már tavaly nyár óta elérhető, csak most jelentek meg a kipróbálható változatok.

A Metro 2033 Redux esetében az első nyolc fejezetet játszhatjuk végig, míg a Metro: Last Light Redux esetében az első kilenc fejezetet, amelyek a teljes játék egyharmadát teszik ki. Nem semmi teljesítmény egy demótól, nem igaz?

Amennyiben a játékosok beruháznak a teljes verziókba, a mentéseik is megmaradnak a vásárlás után, nem kell elölről kezdeniük a játékot.

A Deep Silver egyébként elégedett a Metro Redux eladási teljesítményével, hiszen többet adtak el belőle, mint The Last Lightból PS3-on és Xbox 360-on összesen. A gyűjtemény áprilisban lépte át az 1,5 millió eladott példányszámot.

5.
5.
p3ti
Eléggé szomorú hogy hírértéke van egy demónak. Nem tudom mi a tököm történt, de emlékszem LIVE -en szinten minden játéknak volt játszható verziója. Ez mostanra teljesen kihalt
4.
4.
kismajas
#1: Most is akciós 4000 a két rész!
3.
3.
lacinho01
Azért ez nem semmi
2.
2.
Spectrum
Meg is érdemli a népszerűséget, csodálatos játék! Már PS3-on végigjátszottam a Last Light-ot párszor, de aztán PS4-en a 2033-at is.
Hm, lehet, hogy a Witcher után megint ezzel fogok kicsit lazítani. :-)
1.
1.
Gykrizsi
One-on olyan nevetségesen alacsony áron vesztegetik őket, hogy már úgy is mindenki beszerezte, aki akarta. Múltkor is valami 3000 Ft-t volt együtt a két rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...