Survarium - ilyen lesz a londoni helyszín

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 8.
  • Videó
Link másolása
Szép lassan készül a S.T.A.L.K.E.R. (egyik) szellemi utódja, a Survarium. A Vostok Games még mindig a PvP-részt frissíti serényen, most a londoni térképet csodálhatjuk meg madártávlatból.

Rendszeresen frissül a Vostok Games free-to-play MMOFPS-e. A 0.29-es frissítés még ebben a hónapban napvilágot lát, és többek közt olyan funkciókat élesít, mint a killcam, a statisztika, a Workshop, illetve egyéb grafikai fejlesztések is lesznek.

Nem beszélve a London-térképről, amely ideális lesz a mesterlövészek számára, és az elmaradhatatlan emeletes buszok sem hiányozhatnak róla.


A Survarium nyílt bétatesztje jelenleg is tart, mindenki lekaphatja a Steamről.

6.
6.
BadPeth
Sziasztok. Nagy tapasztalatom nincs még a játékban de kipróbáltam. Nem annyira csúnya a játék! De mivel online és ingyenes is szerintem jó felé haladnak a fejlesztők. Persze vannak hibák fagyás, ingadozó fps, optimalizálási problémák,bug stb stb . De ez még csak béta. De most őszintén, jobban örülnének neki ha nagyon kidolgozott grafika fogadna minket amit csak a NASA gépei birnának megjeleníteni medium beállítási szinten??? Én még adok neki egy pár esélyt.
5.
5.
kryszisz
#4: Akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy bűnronda ez a gém...pedig az ezelőtti videók, ahol az erdős részeket promózták egész szépen festenek (kidolgozás és technológia szempontjából egyaránt), de ez a helyszín még egy gyengébb mod-tól is kevés lenne. Ilyenkor siratom a S.T.A.L.K.E.R. 2-t:(
4.
4.
Nem akarok utálatos lenni, de ez olyan ronda, hogy a HL2 2004-ben kiröhögte volna... és itt nem arra gondolok, hogy bénák a modellek, meg full low poly az egész, ocsmányak a texturák, so teljesen kidolgozatlan amatőr munka... hanem arra, hogy mint design ritka ocsmány... A Dishonored 2012-es létére Unreal3-at használva például nagyon gyenge grafikával operál, de annyira ütős a design, a pályaterv, hogy mégis szépnek hat. Na ez nagyon nem... :(((
1.
1.
Mr Gutsy
Tök felesleges a killcam.
Minden map ideális a mesterlövészek számára. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...