E3 2015: PES 2016 trailer és infók - frissítve!

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően ma megérkeztek a Pro Evolution Soccer 2016 első hivatalos részletei. Az új rész szeptember közepén jelenik meg, a Fox Engine-t fogja használni, és rengeteg újdonságot fog tartalmazni.

Idén ünnepli huszadik születésnapját a Pro Evolution Soccer-sorozat, amit a Konami Digital Entertainment méltó módon szeretne megünnepelni, így azt ígérik, az idei felvonás lesz a széria legjobb, legtartalmasabb és legszebb epizódja. A PES 2016 szeptember 18-án jelenik meg, PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Többek között alapos változáson esik át a játékmenet. Továbbfejlesztett ütközési rendszert kapunk, ami képes kikalkulálni, hogyan léptek interakcióba a játékosok, így az ütközés jellegének megfelelő, élethű eredményt kapunk.

Megújul a fizikai állapotot figyelő rendszer is, aminek köszönhetően sokkal összetettebb légi párbajokra lesz lehetőségünk. A bal karral például keményen megküzdhetünk a jobb pozícióért vagy akár megzavarhatjuk a nagyobb, erősebb ellenfeleket. Tovább finomodik az 1v1 irányítás is, ami sokkal reszponzívabb lesz, mint korábban. Könnyebben csinálhatunk testcseleket, hirtelen irányváltásokat, ezzel kizökkentve az ellenfelet az egyensúlyából. Komoly változásokkal találkozunk majd a védelem, az AI, illetve az ünneplések területén is. Utóbbi kapcsán például kiderült, hogy a gólörömök esetében a játékosok maguk irányíthatják a történéseket.

Teljes átalakuláson megy át a Master Leauge, így minden elemet újraalkottak vagy finomhangoltak a Konaminál, beleértve a menürendszert vagy a játékosok átigazolási rendszerét. A játékbeli vizuális gyönyörért a Fox Engine lesz a felelős, aminek köszönhetően új, élethűbb éjszakai fények közepette focizhatunk, de az esős meccsek is egészen újszerű élményt kínálnak. Kapunk dinamikus időjárást, amivel párhuzamosan a labda fizikája is továbbfejlődött, így esős meccsen egészen máshogy viselkedik majd a labda, így például ügyelnünk kell a passzok sebességére vagy játékosaink egyéni képességeire is.

Az emberi érzelmek is fejlődtek, ezúttal háromszor több animáció lesz a játékban, így még élethűbb reakciókra számíthatunk, többek között a szupersztároktól is. 

Ami a különböző funkciókat illeti: visszatér a myClub, ahol heti rendszerességgel kapunk frissítéseket. A játékosoknak lesz egyfajta fejlődési rendszere, de saját stratégiákat alakíthatunk ki, csapatot építhetünk, menedzsert választhatunk, egyszóval folyamatosan építgethetjük saját örökségünket. Vadonatúj kameranézetek teszik élvezetesebbé a mérkőzéseket, illetve kapunk új angol és német kommentárokat, mégpedig Peter Drury és Marco Hagemann személyében.

Update! Megérkezett a bemutatkozó trailer is.

17.
17.
Beniciodeltoro
#16: Képzelheted egy Margit drukker mit szenved mikor meglátja Messi görbe orrát :P
Engem nem zavar, de olcsóbban kijönnének ha egy no name stadiont raknának fel a tokjára.
16.
16.
Gykrizsi
#15: De nem a tokon van csak rajta, hanem a játék minden pontján. Persze értem én, hogy reklámarc, meg ezért kapja a pénzét, de szerintem hót zavaró.
15.
15.
Beniciodeltoro
#14: Ezért nem kell felvagdosni az ereidet, amint megveszed tépd szét a borítót.
Elvégre a szoftverrel játszol nem a tokkal :P
14.
14.
Gykrizsi
Plusz amiért mindenképp váltanék, és ez igazából személyes ok, de engem marhára idegesít, hogy minden egyes képen (FIFA) Messi virít. Bevallom nem igazán szeretem, és ha egy borító, vagy menüképen lenne csak rajta, azt még elfogadnám, de hogy minden, mondom MINDEN képen, csempén, menün, anyámkínján is az ő pofája van, az már kiakasztó. Komolyan, miért nem lehet legalább választani, hogy más emberrel plakátozd ki a játékot.
13.
13.
dj_jms
Mindig FIFA párti voltam, de egy jó ideje nem láttam változást az EA által alkalmazott grafikusmotor terén és kezdett már nagyon uncsi lenni az egész.
Évről évre jött az újabbnál újabb FIFA, de szinte egy kontóra készült az összes és a grafikai szépségen kívűl más változást nem vettem észre.
A játék menete és annak élvezhetősége kívül esett azon amiért annak idején játszani akartunk ezzel a fajta játékkal...én személy szerint ott tartok, hogy egyedül már le sem ülök Fifázni, mert egyszerűen nem köt le...
Pláne a fő menü és annak a kezelhetősége egyenlő a nullával...és mondom ezt PS4 illetve PC-s használat után...most ideje, hogy a PES is teret hódítson és ezt a trailert látva meg is van minden esélye....Hajrá Konami...
12.
12.
MikelGun82
Ez a lenyomja a fifa a pes-t, mint mindig féle elvakultság vitte a codot is a sikerre, nekem idén szembetűnő elsőnek, hogy a szép körítés mekkora igénytelen játékmenetet takar el. Biztosan egyedül vagyok ezzel, de idén pes-re váltok.
11.
11.
Beniciodeltoro
Jó féle, látszik a fejlődés, majd a demóban kiderül minden.
De a fifa idén is lenyomja mint mindig.
De aki szereti a focit az megveszi mind kettőt.
8.
8.
patka21991
engem zavar, hogy a golörömöt én iranyithatom... a fifaban anno jo poen volt (abban az evben mikor bevezettek), de egyebkent total felesleges.
ha esetleg bedobnanak egy olyan otletet, hogy minden golorom valami komboval elohivhato, akkor van egy kis ertelme, de ezis csak 3 napig lenne erdekes.
7.
7.
Mindig is úgy gondoltam, hogy a Konami sokkal nagyobb lelkesedéssel ápolja a sorozatot, és már emiatt is megérdemelné, hogy igazi versenytársa legyen a FIFA-nak. De valahogy ahányszor próbáltam, mintha hiányzott volna belőle valami, amit nem tudok megnevezni, de a FIFA-ban ott van. Így én maradok annál.
6.
6.
MikelGun82
Minden egyes alkalommal kiégek már a fifától! Idén PES! Elég volt!!!!
5.
5.
Gykrizsi
#4: Ezt most hogy érted? Én egyébiránt nem a grafra gondoltam, hanem az összképre, ami szerintem nagyon gyenge az ellenfélben.
4.
4.
manhunt1992
#2: Szerintem elég jól néz ki a FIFA 15 UHD-ban fullon.
3.
3.
Yanez
A trailer nagyon ütős, és azért látszik a minimális fejlődés is.
2.
2.
Gykrizsi
Hát én idén szerintem erre befizetek. A FIFA-tól minden pillanatban az agyf*sz kerülget, hátha itt másképp lesz. Elég pofásan néz ki így egyenlőre, amit a Fifaról nem tudok elmondani.
1.
1.
JackBauer
Én várom, aztán kiderül, hogy érdemes megvenni vagy sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...