E3 2015: Jön a PS4-es Final Fantasy VII remake

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Siliconera információi szerint a Square Enix gőzerővel dolgozik a Final Fantasy VII remake-jén. Nem, ez nem a korábban bejelentett PC-s változat PS4-es portja lesz, hanem egy teljesen újrakevert változat.

Tavaly decemberben jelentettük, hogy a Square Enix PlayStation 4-re is elhozza a PC-s Final Fantasy VII-et. A Siliconera azonban most arról ír, hogy készül egy remake-változat is a játékból, szintén PS4-re.

A magazin úgy tudja, a Square Enix ezzel a meglepetéssel szeretné ünnepelni a sorozat huszadik születésnapját. Az újrakevert változatban Cloud állítólag modern külsőt fog kapni, valami olyasmit, mint a Dissidia Final Fantasyban vagy a Final Fantasy VII: Advent Childrenben.

Valószínűleg a holnap esti Square Enix-konferencia után már okosabbak leszünk.

9.
9.
simon 555
#3: Ami közös bennük az a mitológia.
A legendák kristályokról, szörnyekről, meg ilyenek. Nem egy világban játszódnak, de az alapja ugyan az mindnek.
Kivétel azon számozott részek amik több részt is kaptak mint pl a Crisis Core: Final Fantasy VII az a Final Fantasy VII világában játszódik, előzmény lényegében. Szóval ha a számozás ugyan az csak kapott egy alcímet vagy egy 2-es jelzést(pl Final Fantasy X-2) akkor azok ugyan abban a világban játszódnak és kapcsolódnak.
6.
6.
aRkye
#3 igen, ahogy írod. Persze van kivétel, a tizedik résznek két felvonása van, valamint a XIII, ami több részt is kapott, bár ha engem kérdezel, akkor ne az utolsó szériával kezdj neki, amennyiben szeretnél vele egy próbát tenni.
5.
5.
Spectrum
Én ezt nem értem... lesz egy PC-ről portolt felújított VII és egy PS2-ről hozott felújított és újragondolt VII? Mi értelme van ennek?

Red: Az FF-részeket történetileg a sorszámozáson kívül semmi nem köti össze, talán a X-X/2 az első alkalom, ahol igen, később a XIII is kapott folytatást, de érdemes a wikin utánanézned, ha érdekel, ott biztosan érthetően összefoglalják.
4.
4.
aRkye
Nagyon remélem, hogy az eredetit ruházzák fel mai köntösbe, és tartalmában, mélységében, minden marad a régi. Ha így lesz, akkor egy álom válik valóra!
3.
3.
Red-E-Kamp Van
#2: Tehát úgy lenne, ahogyan magam is sejtem, hogy lenne?
Csak a név kapcsolja össze őket?
de akár minden epizódot kiadhatnának mind különböző címen?
2.
2.
Dresa
#1: Nem igazán lehet összefoglalni, mert alapjaiban nem sok eggyezés van a sorozat részei között.. szóval minden részt (majdnem mindet) külön külön kell kezelni..
1.
1.
Red-E-Kamp Van
semmi információm nincs a final fantasykról.
egyszerűen annyi epizód, hogy elveszek benne és sehogy sem tudom őket összekapcsolni.de még egy minden eddigi epizódot összefoglaló rövid, pár oldalas tartalmat sem találok róla.
viszont éppen tegnap néztem erről az 5 jó ok, hogy miért nem készül el, c. videót.
erre meg ma elkészül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...