E3 2015: SW: Battlefront gameplay kedvcsináló

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts a nem túl izgalmas konferenciájának a végére hagyta a Star Wars: Battlefront több mint ötperces gameplay ízelítőjét. Az akció a Hoth felszínén zajlik, és a videó végén még Luke és Darth Vader is színre lép.

Sok újat nem tudtunk meg a Star Wars: Battlefrontról, egy valami azonban biztos: a bemutatott PlayStation 4-es változat grafikája nagyon elmarad a korábban beharangozott látványtól. Cserébe viszont hamisíthatatlan Star Wars-hangulat árad az egész játékból, és a Hoth felszínén zajló pergős ostrom egy az egyben megidézte A Birodalom visszavág nyitóképsorait.

A Star Wars: Battlefront november 17-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

22.
22.
Messier74
Nekem bejövős, csak ez a célzási rendszer fura. Oké persze én BF mániákus vagyok.
21.
21.
Red-E-Kamp Van
Ez a videó tényleg jól össze lett rakva. Én inkább úgy fogtam fel,mint egy alternatív jelenet a filmből.
A játék meg olyan lesz, amilyen.
20.
20.
rappit
#18: Én 18 éves múltam, most fejezem be a középiskolát és saját pénzemből raktam össze egy cirka 250 ezres gépet. Kb 1 év és visszajön az ára, ha minden hónapban veszel a ps-hez 2 játékot 18ezerért. Az meg baromság, hogy ps4-en többen játszanának :D Olyan úgy sem lesz, hogy "a fenébe olyan kevesen játszanak, hogy nincs egy teli szerver sem". Olyan egyik platformon sem fog előfordulni. Az előző videó is gameplayből összevágott videó volt mozis kameraállásokkal. Ugyan az a kettő, csak itt jobban kitűnik, hogy a konzoloknál felejtős az anti aliasing. PC-n meg alap egy 250k-s gépen a 1080p 60fps szóval ott még izgulni sem kell azon, hogy a játékfejlesztők ki tudnak e csikarni a konzolokból a crt tv felbontását-e vagy sem.
18.
18.
Starkiller89
#16: Az előző is Ps4-ről ment, arra írják elsősorban, én úgy voltam vele, hogy majd fejlesztek gépet, de nem éri meg azt a 210 ezret (nem apuci anyuci gyerek vagyok, 25 múltam és dolgozom), így hát veszek egy Ps4-et és majd ott úgyis többen fognak vele játsznai, mint Pc-n. Szerintem, de ez csak az én véleményem, és ki is volt írva, hogy pre-alpha fázis, tehát nem végleges, ennél csak szebb lesz, amit meg először mutattak, az nem gameplay volt, csak egy techdemo. Ahhoz képest nem rossz, és ismétlem, ennél csak jobb lesz. Natív felbontás legalább 900p legyen, és akkor nincs gond. Akkor ellopták a szívemet az asszony elől !!! :D
17.
17.
Suciu lazar
#8: nem, nem rád gondoltam, bocs a félreérthetőséget. Én a cikk íróinak mondtam.
16.
16.
rappit
Elmarad a korábban beharangozott látványtól? Ez egy az egyben ugyan az. Max annyi, hogy az előző PC-ről ment.
15.
15.
markoci555
Olyan jó volt ez a videó, hogy elfelejtettem mi volt az az 1 vagy 2 ok amiért elrontják az előzőhöz képest.
Remélem azért maradnak emberek a 2-esnél, mert hogy én ezzel nem fogok tudni játszani még 20000 évig az biztos.
14.
14.
giga321
13.
13.
tiazgriff
B+. Atya isten :D ide vele. most.
11.
11.
Dark_Temptation
10.
10.
dzsiádzsó
#5: Nekem is ez járt a fejembe, de figyi lesz jó közösség és privát meccsen megoldjuk ;)
9.
9.
ati herceg
most komolyan van olyan akinek ez nem tetszik??letettem a hajamat a hangulatától az egyszer biztos.kötelező lesz!!
8.
8.
Dark_Temptation
#6: nyilván ez a komment rám irányul, mivel rajtam kívül senki sem szidja. nem húztam le semmit. elmondtam a véleményem. nem az EA csinálja a játékot hanem a dice. az EA csak kiadó. egy szóval sem húztam le a játékot. én csak azt mondom, hogy soha senki a büdös életben nem fog így játszani. ott van példának a battlefield trailerek. hasonlítsd össze. tanuld meg valami bármennyire jó, kritikus szemmel kell nézni rá. minden esetben.
6.
6.
Suciu lazar
Nem tudom ez nektek hol marad el a SW Celebrationon mutatott trailertől látványban, de rendben, értem: utáljuk az EA-t ezért amikor csak lehet le kell húzni, még ha hülyeséget beszéltek is.
5.
5.
Dark_Temptation
istenkirály.brutális. az a gond vele, hogy élesben sosem lesz ilyen. mindenki szaladgálni fog össze vissza mint a codban. ez az egy bajom :/ semmi több. így rohadt hangulatos... de élesben nem ez lesz... :S
4.
4.
kopic
Na jó. ez azért odabasz !
2.
2.
dzsiádzsó
Na menj... Áhh ide vele most!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...