E3 2015: Visszatér a Ghost Recon

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén is készült meglepetésjátékkal a Ubisoft, ezúttal a Ghost Recont készül feltámasztani. Az új rész független a korábbi epizódoktól, ráadásul ez lesz az első játék a sorozat történetében, ami nyitott világot kapott.

A Ghost Recon: Wildlands PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, megjelenési dátumunk még nincs hozzá.


Bolíviában játszódik, ráadásul a sorozat történetében először szabadon bejárható játékvilágot kapunk - ami nem mellesleg a Ubisoft szerint a legnagyobb, amit valaha készítettek. Ezt a világot a földön, a vízen és a levegőn keresztül is bebarangolhatjuk, és a küldetéseink teljesítésénél is szabad kezet kapunk (lásd az első demó példáit), igaz, a döntéseinknek következményei lesznek.

A Ubisoft Paris játéka kooperatív módban is játszható, legfeljebb négyen harcolhatunk egyszerre.

9.
9.
Red-E-Kamp Van
nagyon jó helyeken meg lehet fordulni ebben a játékban.
talán emiatt játszanék csak vele, mert a helyek nagyon tetszettek.
de ettől eltekintve nálam egy bőven ráér "majd valamikor egyszer valahol játék".
8.
8.
a.fenybenjaro
szerintem is jo lesz, foleg 4es coop-ban..
7.
7.
suresz
#6: van ebben egy kis dayz feeling is
de szerintem király
6.
6.
McDuff
És igen az Ubisoft újra megcsinálta! A Ghost Recon-ból is Far Cry-t/AC-t csinált :D
Mellesleg nekem nincs vele bajom, tetszik, csak biztos lesz akitől megint megkapják majd ezt.
5.
5.
ÁtlagosEmber
Ez az a tipikus trailer/játék, ahol majd kiugrok a bőrömből és oda-vissza vagyok a játékért(anno Watch_Dogs), aztán meglátom az Ubisoft feliratot és elszomorodok. Ubisoft nagyon ért ahhoz hogy jó alapötleteket találjon ki és baromira el tudja adni magát, de innentől már csak a pénzéhség marad meg. Tudom más kiadó sem jobb, és csak egy siránkozás az egész kommentem, de ilyen kihagyott lehetőségek miatt lehet is siránkozni...
4.
4.
crytek
3.
3.
Egy ideig Army of Two-nak, vagy Army of Four-nak hittem (bár tudom, hogy akkor az EA bulin kellett volna látnom), de így se rossz :)
2.
2.
dzsiádzsó
Azt a jó mindenét, ennyire király E3 rég volt! Ez nagyon ott van, uccsó GR felejtősek voltak, de pont ez kellett volna a GoW-nak is, ez egy igazi váltás, jó irányt vett a sorozat, ebből lehet kihozni valamit és sikerült is.
Nálam Division volt favorit, de most kuka, de már itt is az új, ez tuti vétel lesz!
1.
1.
giga321
Ez elég durván néz ki. Remélhetőleg lesz mit csinálni bőven ebben a "hatalmas" területben és nem fog unalomba fulladni. De ez a trailer gameplay elég meggyőző. Azért mégis csak ubisoftról van szó. Tőlem már elvesztették a bizalmukat. Majd várok 2-3 hetet, hogy kiderüljenek a turpisságok és ha a tesztek is pozitívak lesznek lehet beszerzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...