Jöhet az új Duke Nukem, a koncepció már megvan

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 16.
  • Hír
Link másolása
A Gearbox fejese, Randy Pitchford szerint mindenképpen szeretnének majd egy új Duke Nukem-játékot, a koncepciót már össze is rakták hozzá. Ugyanakkor az ő idejükbe most nem fér bele a projekt, lehet, odaadják másnak.

Pitchford a brightoni Develop konferencián szögezte le, hogy nem csak azért vették meg a Duke Nukem licencét, hogy befejezzék és kiadják a Duke Nukem Forevert - amely egyébként óriási csalódást okozott a hosszú ideje várakozó rajongók számára.

"Már összeraktunk néhány koncepciót [egy új játékhoz], de azt gondolom, lesznek nehézségek. A Gearbox nagyon elfoglalt, szerintem gyorsabb lenne, ha egy megfelelő fejlesztőcsapat érdeklődne a projekt iránt, és velük tudnánk együtt dolgozni. Úgy gondolom, ez egy kihívást jelentő probléma, de egyet biztosra mondhatok: ha mindez megtörténik, kétségtelen, hogy az egész iparág felkapja a fejét, és ránk figyel majd."

Hogy mikor lesz mindebből valami, azt persze nem tudjuk egyelőre, arra viszont emlékeztetnénk mindenkit, hogy amikor a Gearbox legutóbb bízott meg egy stúdiót egy projektje elkészítésével, az nem sült el túl jól: az Aliens: Colonial Marines-botrányt nehéz elfeledni.

10.
10.
Red-E-Kamp Van
"Már összeraktunk néhány koncepciót.." ez nem úgy hangzik, hogy megvan egy kész koncepció és elkezdenek erre építeni valamit.
Inkább egy langyos délutáni csevejnek a havi 2x látott baráttal.
9.
9.
Nothing
Na, akkor megy is az emlékeztető a 2030-as naptárba...:P ;)
8.
8.
_NMI_
#4: Neeeee! Nem hittem el amit írtál, pedig tényleg PS2-es címnek indult!

Akit érdekel:
http://avp.wikia.com/wiki/Aliens:_Colonial_Marines_(2002_video_game)
7.
7.
Hagyjuk mar az Alient, sztem jo jatek volt!
6.
6.
br1Koo
A Wolfenstein jó volt, a Doom valószínűleg jó lesz, ahogy az új Shadow Warrior is. Most pedig új Duke Nukem hír, remélhetőleg ez a játék is fasza lesz. WHAT YEAR IS IT!?
5.
5.
Ronam
Johet, de ha olyan lesz, mint az elozo Duke akkor egy fillert nem koltok ra!
4.
4.
Thor Vath
"Legutóbb" :) Én emlékszem, hogy a Colonial Marines még anno PS2 nyitócímnek indult. Szerintem ha van egy csepp realításérzékük, az új Duke Nukemet alapból PS6-ra konfigurálják :)
2.
2.
wolfwarrior
Jöhet csak ne legyen tele szarsággal.
1.
1.
PaulMarloW
jóhet csak ne legyen uncsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...