Ilyen lett volna a Crash Bandicoot rajzfilmes intrója

Link másolása
Előkerült egy videó, melyben másfél percen át csodálhatjuk a Crash Bandicoothoz készült rajzfilmet. A játék egyik producere megerősítette, hogy eredetileg ezt tervezték az első Crash Bandicoot intrójának.

A napokban felkerült a YouTube-ra egy videó, melyben egy Crash Bandicoot-rajzfilmet csodálhatunk meg. Az első hírek még arról szóltak, hogy egy különálló rajzfilm készült volna a játék karaktereivel, azonban közben a játék egyik akkori producere is megszólalt, és cáfolta ezt a feltételezést. David Siller szerint volt egy olyan tervük, miszerint a játékban rajzfilmes betétek is szerepeltek volna, és ezeket a Universal Animation készített volna el. 

Siller állításai szerint az alábbi videó első felében a játék intróját láthatjuk, a végén pedig a történet befejező képsorait.


A rajzfilmes terveket végül elvetették, mivel a Sony akkoriban nagyon tolta a 3D-s propagandát, így ez nem illett volna a képbe. Siller állítása szerint csak páran tudtak az anyag létezéséról, és több, a fejlesztéshez közel álló ember előtt sem fedték fel.

10.
10.
keiji maeda
#9: szerintetek , a rajongók nem minden egyes kommentnél ezzel támadják a sony-t meg a naughty dog-ot , csak sajnos mivel a crash franchise már Activision tulajdon akik olyan bődületes szar játékokat csináltak belőle mint a crash mind over mutant meg a crash of the titans , ezek után ne várjátok hogy valaha kapunk normális crash bandicoot remastered vagy reboot részt :(
9.
9.
pocok6464
Most miért megérné remasteredet készíteni az első 3 részből. Az oddworld is milyen szépen megcsinaltak. Le a kalappal előttük. Ha ezt a crashnel is megcsinalnak akkor tuti vétel lenne. Vagy egy új rész annak jobban örülnék.
8.
8.
patka21991
az a baj, hogy ezeket munka lenne remasterelni... talan a remaster keves is, mert ezeket nem eleg full hd-ra felhuzni. nemi grafikai ujitas sem artana. en csak ennyit varok a FF7 remaketol is. esetleg az FF10-ben latott csata kozbeni ember cserelest.
7.
7.
hoaw
Ezeket a játékokat kéne remasterelni, nem pedig a 2 éves játékokat.
6.
6.
Blueberry
*ne legyen (miért olyan bonyolúlt egy " szerkesztés"gomb?)
5.
5.
Blueberry
Ebből inkább ne le remastered!!!ha mégis,akkor vegyèk el a jogokat az activison-től,mert kiadják a ps1 verziót ps4-re és nekik az már felújítás
4.
4.
daenath
Ez borzalmas, kb. 30 sec-nel leallitotam, meg jo hogy sose keszult el!
3.
3.
Chelseafan1989
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...