Sűrű lesz az év vége a Nintendo-rajongóknak

A Nintendo a Twitter-csatornáját találta a legalkalmasabb helynek arra, hogy ránk zúdítson egy kisebb bejelentésáradatot - számos játék megjelenési dátumáról hullt most le a lepel.

Aktív volt a Nintendo Twitter-csatornája az elmúlt órákban, több megjelenési dátumot is itt jelentett be a japán cég az év végi felhozatalához.

Ennek megfelelően a Wii U-exkluzív Star Fox Zero és a Mario Tennis: Ultra Smash is november 20-án rajtol majd, míg a Xenoblade Chronicles X december 4-én veszi be az európai boltok polcait. 3DS-fronton a The Legend of Zelda: Tri Force Heroes október 23-án, míg a Chibi-Robo!: Zip Lash november 6-án érkezik.

A Star Foxhoz egy új dobozképünk is van, ezt alább találjátok.


Kevésbé érdekes valószínűleg, de a 3DS-es New Style Boutique 2: Fashion Forward is november 20-án jön, illetve - bár pontos dátumot itt nem közölt - a Nintendo arról is biztosította a játékosokat, hogy az Animal Crossing: Amiibo Festival is megjelenik még az idén, utóbbi két Amiibóval (Isabelle és Digby), illetve három Amiibo-kártyával érkezik.

Apropó, Amiibók! Szeptember 25-én, illetve november 20-án újabb adag figura kerül boltokba, az abszolút királyság viszont a fonalazott Yoshi "mega" változata lesz - ez a 40 dolláros szörnyeteg november 27-én jön.


November 20-án végül két új Remote kontrollernek is örülhetünk, az egyiket Toad, a másik Bowser ihlette.


Nyáron egyébként Lengyelországban jártunk, ahol több címet is kipróbálhattunk a Nintendo év végi kínálatából.

4 komment - szólj hozzá!