Ma ingyenes az Oddworld: Abe’s Oddysee

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
Az első Oddworld-játék, az 1997-ben megjelent Abe's Oddysee ma ingyenesen letölthető a Steamről, illetve a sorozat többi darabját is jelentős kedvezménnyel vásárolhatjátok meg. Siess, nehogy elszalaszd az alkalmat!

Az Oddworld: Abe’s Oddysee remekül öregedett: ugyanolyan vicces, mint 18 éve, ráadásul a klasszikus platformer a rekeszizmunk mellett az agyunkat is megtornásztatja. Most itt az alkalom, hogy nosztalgiázz egyet, vagy bepótold az élményt, elvégre a játék ma 19 óráig ingyen letölthető a Steamről.


Az anyag eredetileg PC-re és PlayStationre jelent meg, főszereplőnk egy Abe nevű rabszolga, aki menekülni próbál kilátástalan helyzetéből és Mullocktól, a zsarnok főgenyától, miközben társait is kiszabadítja.

Ez még nem minden, most az Abe’s Exoddus, a Munch’s Oddysee és Stranger’s Wrath HD bagóért, 3,24 dollárért vásárolható meg, és az Oddworld: New ‘n’ Tastyt is féláron vesztegetik.

4.
4.
Giga0509
Gyerekkorom egyik kedvenc játéka.Hatalmas.
3.
3.
Ingyenes az anyátok.... ! :D Amikor már megvan ezer éve pénzért... hulye kocsogok ! :)))
Az 'exodust' egyébként nem vittem végig, csak az elsőt, de ott is buktam vagy 20 Mudokon-t. Maga a játék viszont zseniális, akinek nincs meg, mindenképp tegyen vele egy próbát / pótolja !
2.
2.
Chrysh
Sosem értettem az ilyen játékokhoz, egészen addig amíg rá nem szántam magam, hogy kitolom az Abe's Exoddus-t. Kemény dió volt, de utána kb félistennek éreztem magam. Aztán ezt elújságoltam a havernak, hogy mekkora király vagyok, mire ő lenézően azt mondta, hogy akkor leszek faszagyerek, ha az összes rabot ki tudom menteni, ahogy ő tette.
1.
1.
dcba
A Munch’s Oddysee-t senkinek nem ajanlom, kb 2 percenkent becrashel. Raadasul vhogy olyan termeszetellenesen gyors. Sztem szar lett a PC port, vagy csak az ujabb Windowsok nem szeretik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...