Oddworld: Abe's Oddysee PC

Abe a világ egyik legjobb játékhőse, az Oddysee az első kalandjait dolgozza fel.
1671042586

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Lassan itt a karácsony, és a PlayStation Plus előfizetők még mindig nem tudják, mivel tudnak majd játszani a meghitt, ünnepi hangulatban. Ezen rögvest változtatunk!
1597312800

Switchre is eljut az Oddworld: New 'n' Tasty!

A Nintendo Switch a Stranger's Wrath és a Munch's Oddyssey után újabb Oddworld-játékot kap, méghozzá az 1997-es Abe's Oddysee remake-jét. A New 'n' Tasty! már minden lényeges platformra eltalált, így épp ideje volt, hogy a Switchet is bevegye.
1525971600

Ingyenes az Oddworld: Abe's Oddysee

Minden idők egyik legnagyszerűbb platformerére csaphattok most le teljesen ingyen. Ha péntek estig hozzáadjátok az Oddworld: Abe's Oddysee-t a Steam-könyvtáratokhoz, akkor az végleg a tiétek maradhat.
1506009600

Zseniális Oddworld-téma érkezik PS4-re

Az Oddworld: Abe's Oddysee huszadik születésnapja alkalmából egy egészen látványos téma érkezik PlayStation 4-re a Truant Pixel jóvoltából. A dinamikus téma holnaptól, azaz szeptember 22-től érhető el a PlayStation Store-ban.
1505916840

Ingyenesen tölthető az Oddworld: Abe's Oddysee

Ráadásul egyszerre két üzletben is, úgyhogy abban a luxusban van részünk, hogy eldönthetjük, a steames vagy a DRM-mentes változatot szeretnénk-e megkaparintani. Az akció korlátozott ideig él, nem árt sietni!
1443078058

Ma ingyenes az Oddworld: Abe’s Oddysee

Az első Oddworld-játék, az 1997-ben megjelent Abe's Oddysee ma ingyenesen letölthető a Steamről, illetve a sorozat többi darabját is jelentős kedvezménnyel vásárolhatjátok meg. Siess, nehogy elszalaszd az alkalmat!
1358694000

Min dolgozzanak az Oddworld fejlesztői?

Érdekes szavazás került ki az Oddworld weboldalára, amiben a sorozat fejlesztői azt kérdezik a rajongóktól, hogy min dolgozzanak az Oddworld: Abe's Oddysee New ‘n' Tasty befejezése után.
1304083732

Két új Oddworld-játék jön a Just Add Watertől

Miután megállapodott az Oddworld Inhabitants csapatával, a Just Add Water megígérte, hogy egy rakás Oddworld-játékkal fogja elkényeztetni a rajongókat. Az ígéret szép szó, a JAW pedig meg is tartotta a szavát; igaz, a most bejelentett játékok annyira nem is újak.
1296543600

Jön az Abe's Oddysee HD verzió is

Az Oddworld-játékok mindig az egyik legnépszerűbb, legnevesebb platformerek közé tartoztak, éppen ezért szomorú, hogy mostanában eléggé elhanyagolják a sorozatot. Nos, a rajongók azért örülhetnek, mert hamarosan érkezik az Abe's Oddysee 3D-re tuningolt, HD-s változata.