Ingyenes az Oddworld: Abe's Oddysee

  • Írta: szlav
  • 2018. május 10.
  • Akció
Link másolása
Minden idők egyik legnagyszerűbb platformerére csaphattok most le teljesen ingyen. Ha péntek estig hozzáadjátok az Oddworld: Abe's Oddysee-t a Steam-könyvtáratokhoz, akkor az végleg a tiétek maradhat.

Ideje visszatérni a RuptureFarmra, már megint kaját akarnak csinálni a mudokonokból! Az eredetileg 1997-ben megjelent Oddworld: Abe's Oddysee már-már korszakalkotó játéknak, s a generációja egyik legjobbjának mondható. Ha eddig kimaradt volna Abe bizarr kalandja, akkor itt a tökéletes alkalom arra, hogy bepótoljátok azt, hiszen péntek estig (május 11.) ingyenesen adhatjátok hozzá a steames könyvtáratokhoz. Nincs más dolgotok, mint ide kattintva, vagy a Steamen belül rákeresve beaktiválni a játékot. 

Természetesen az eredeti változatról van szó, a játék pedig nem lett szebb az utóbbi 20 évben, de ennek a látványvilágnak így is megvan a maga varázsa. Akit azonban nagyon zavarnak az ütött-kopott textúrák, és a 640x480-as maximális felbontás, azok most szintén akciósan, csupán 4 eurós áron vehetik meg a játék remake-jét, az Oddworld: New 'n' Tastyt.

10.
10.
Razielhu
Nem értem, h miért teszik ezt ingyenessé már tizedjére is. Aki akarta úgyis elvitte már, aki nem az meg most se fogja... adhatnák helyette akár az Exoddust is
9.
9.
supair
Ééééés az Inhabitants újra játékon dolgozik!!!!!!! ÓÓÓÓ yeah!
8.
8.
Lizard0828
ez az a játék amit bármikor elő tudok venni újra és újra...
6.
6.
#4, #5: Köszi! :)

Az Oddworld kapcsán ugyanígy vagyok, korábban behúztam ingyen, de még várat magára.
5.
5.
kekesi
#4: + A The Flame in the Flood is ingyen megszerezhető a Humbe Store-ban.
4.
4.
kekesi
A Yet Another Zombie Defense is vihető ingyen Steame-en keresztül, de érdemes sietni, mert csak holnap délelőtt 10-ig tart az akció.

A hír tárgyát képező játékot pedig már korábban megszereztem, szintén ingyen. Ráadásul Steam-en és GOG-on keresztül, de még nem próbáltam ki, lehet érdemes lenne ránézni, biztosan nem véletlen, hogy kultjáték lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...